Bugun...



Eski Belediye Başkanı Kocadon ve ailesi coronavirüse yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eşi ve iki kızı ile birlikte coronavirüsüne yakalandı. Evlerinde ailecek karantinada olduklarını belirten Mehmet Kocadon “Önce küçük kızım ve eşim virüse yakalandı, sonra büyük kızım ile ben, şimde tedavi sürecimiz devam ediyor. Allah’a şükür iyiyiz ama aman herkes çok dikkatli olsun bu işin şakası yok” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-02-2021 15:55:57 Tarih: 20-02-2021 15:52

Eski Belediye Başkanı Kocadon ve ailesi coronavirüse yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde yaşayan ve Ortakent Beldesi’nde iki dönem Bodrum’da ise bir dönem belediye başkanlığı yapan 59 yaşındaki Mehmet Kocadon eşi İngilizce Öğretmeni Hülye Kocadon ve kızları İpek ve Zeynep Kocadon ile birlikte aile coronavirüs hastalığına yakalandı.

Mehmet Kocadon ANTERHABER'E yaptığı açıklamada “İki hafta önce önce küçük kızım ve eşim coronavirüs oldu, bizim büyük kızım ile testlerimiz negatif çıktı, ancak üç gün sonra yaptığımız ikinci testlerde bizde pozitif çıktık. Şu anda doktorların önerdiği tedavi sürecini evimizde geçiriyoruz çok büyük sıkıntımız yok ama sağlıklı olmak ve yakalanmamak en önemlisi, herkese çok dikkatli olması gerektiğini öneriyorum, bu işin şakası yok” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI