Bugun...



Engelliler ve aileleri Akyaka’da buluştu

Muğla'nın muhteşem doğasında, engelliler için unutulmaz bir etkinlik düzenlendi. Turkuaz Paralimpik Spor Kulübü, Herkes İçin Erişilebilir Yaşam Akademisi Derneği (Hey Akademi) ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Muğla İl Temsilciliğinin iş birliğiyle gerçekleşen "Çifte Bayram Buluşması" etkinliği, Akyaka Azmak Restoranı'nda gerçekleşti.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-04-2024 20:26:10 Tarih: 16-04-2024 20:22

Engelliler ve aileleri Akyaka’da buluştu

Bayram Coşkusu ve Birlikte Geçirilen Zaman

13 Nisan Cumartesi günü, Muğla'nın çeşitli ilçelerinden gelen engelli bireyler ve aileleri, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir araya gelerek sevinçlerini paylaştılar. Bu özel buluşma, uzun süredir bir araya gelemeyen dostların tekrar bir araya gelerek sevgi dolu anlar yaşadıkları bir fırsat oldu.

Kamuya Yeni Atanan Engelli Bireyler için Kutlama ve Tebrikler

Etkinlikte, kamuda göreve yeni atanan dostlarımız da unutulmadı. Etkinlik, EKPSS sınavı sonucunda Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Adalet Bakanlığı’na atanan Nazlıcan Külahlı ve Ümit Şakir Doğan için düzenlenen kutlama programı ile devam etti. Tören sırasında genç girişimci İlkay Dülger, yeni atanan gençlere özel pasta hazırlayarak katkıda bulundu.

 

Nehirde Tekne Turu ve Denizde Eğlence

Kahvaltının ardından engelli bireyler, Azmak Nehri’nde düzenlenen tekne turuna katılarak doğanın tadını çıkardı. Günün devamında Akyaka’nın serin sularında yüzerek eğlencenin keyfini sürdüler.

 

 

Toplumsal Farkındalık ve Destek

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Metin Erat, etkinliğin engelliler üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayarak, toplumun engellilere yönelik farkındalığının artması ve destek veren işletmelerin sayısının çoğalması gerektiğini belirtti. Ayrıca, etkinliğe ev sahipliği yapan Akyaka Azmak Restoranı'nın sahibi İlkay Dülger ve ulaşımın sağlanmasında destek veren Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

 

 
 



Editör: Yaşar Anter




Etiketler : engelli akyaka

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI