Bugun...



Elektrik direğinden çıkan kıvılcımların çıkardığı yangın felakete yol açıyordu

Bodrum’un Yokuşbaşı Mahallesi’nde bugün öğleden sonra elektrik tellerinin çıkardığı kıvılcımların tutuşturduğu otlar evleri yakıyordu. Rüzgarın etkisi ile hızla büyüyen yangın evde yaşayanlara korkulu anlar yaşattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-04-2021 19:34:49 Tarih: 17-04-2021 16:43

Elektrik direğinden çıkan kıvılcımların çıkardığı yangın felakete yol açıyordu

Bodrum’un Yokuşbaşı Mahallesi Dr. Mümtaz Ataman Caddesi’nde bugün saat 15.00 sıralarında yol kenarındaki makilik alanda çıkan yangına elektrik tellerinden çıkan kıvılcımların neden olduğu belirtildi. Rüzgarın etkisi ile hızla büyüyen yangın evlerin bahçesine kadar dayandı.  Büyüyen alevler ise bir evin bahçe duvarını kapladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin üç arazöz ile müdahale ettiği yangın hızla söndürülerek kontrol altına alındı.

 

AYDEM'İ DEFALARCA UYARDIK ANCAK SONUÇ ALAMADIK

 

Soğutma çalışmaları devam eden yangın ile ilgili olarak açıklama yapan evin sahibi İrfan Değercan  "Yangın iddia edildiği gibi sigara izmaritinden değil, elektrik direğindeki kabloların birbirine çarpması sonucu çıkan kıvılcımların otları tutuşturması nedeni ile çıktı. Evimiz yanıyordu,korku dolu anlar yaşadık. Her fırtınada bu tehlike ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu konuda AYDEM'i sürekli uyarmamıza rağmen bir önlem almadılar. Önlem almadıkları gibi bugün evimiz yanmaktan son anda kurtuldu. Pazartesi günü Cumhuriyet Savcılığı'na giderek AYDEM hakkında suç duyurusunda bulunacağım" diye konuştu. Bölgede şiddetli rüzgar nedeniyle soğutma çalışmaları yapılıyor.

Bodrum'da aynı saatlerde 4-5 noktada küçük yangınların çıktığı vatandaş ve itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldüğü belirtildi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI