Bugun...



Eğitim gönüllüsü iş insanı Fikret Ağaç son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ve dün yaşamını yitiren eğitim gönüllüsü ünlü iş insanı Mustafa Fikret Ağaç, bugün son yolculuğuna uğurlanırken dahi eğitim amaçlı mesaj verdi. Cenazesinin üzerindeki fotoğrafının yanında Ağaç’ın “İnsanlar hayatında birçok hata ve olumlu işler yapar, normaldir. Ama yaptığım en iyi iş eğitim için vakıf kurmak oldu” yazısı dikkat çekti.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-05-2022 17:46:11 Tarih: 24-05-2022 17:30

Eğitim gönüllüsü iş insanı Fikret Ağaç son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kızılağaç Köyü’nde yaşarken dün çoklu organ yetmezliği nedeni ile kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Ağaç Eğitim Vakfı Başkanı ve ünlü iş insanı 94 yaşındaki Mustafa Fikret Ağaç bugün son yolculuğuna uğurlandı.

 

YÜZLERCE ÖĞRENCİYE BURS VERDİ

1951 yılında İTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Türkiye’nin birçok ilinde alt yapı ve inşaat çalışmalarında ardından Libya’da önemli projeleri hayata geçiren Ağaç, Bodrum’un Bitez Mahallesi’nde kurduğu Ağaç Eğitim Vakfı ile yüzlerce öğrenciye eğitim bursu vermişti.

Kızılağaç Köyü Camii’snide bugün kılınan öğle namazının ardından yine kızılağaç Köyü Mezarlığı’nda toprağa verilen Ağaç’ın cenaze törenine Vakıf Müdürü Sedat Durmuş, yönetim kurulu üyeleri, Ağaç’ın yeğenleri ve eğitim gönüllüleri katıldı.

 

 

CENAZEDE VERDİĞİ MESAJ DİKKAT ÇEKTİ

Ağaç’ın tabutunun üzerine konulan Fotoğraf çerçevesinde eğitim ile ilgili mesajıda yer aldı. Ağaç mesajında “Her nisan hayatı boyunca doğru veya yanlış kararlar verebilir. Hayatımda vedrdiğim birçok hatalı kararların yanında verdiğim doğru kararlarda oldu. Doğru kararlarımdan biride Ağaç Eğitim Vakfı’nı kurmak olmuştur” yazılıydı.

Vakf Müdürü Sedat Durmuş ise yaptığı açıklamada halen vakıf tarafından 67 öğrenciye burs verilmeye devam edildiğini belirterek, bursların vakıf tarafından kesintisiz olarak verilmeye devam edeceğini, belirtti.

Ağaç Kızılağaç Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI