Bugun...



Dün soyulan ünlü manken villasını ve çiftliğini satışa çıkardı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü manken Bilun Dohmen'in Gündoğan Mahallesi'ndeki çiftlikteki villasına hırsız veya hırsızların kamyon dayayıp eşya, mücevher ve hayvanlarını çalmasından sonra bu sabah satışa çıkardığı ortaya çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 13:18:26 Tarih: 28-12-2020 19:07

Dün soyulan ünlü manken villasını ve çiftliğini satışa çıkardı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü manken Bilun Dohmen'in Gündoğan Mahallesi'ndeki  çiftlikteki villasına hırsız veya hırsızların kamyon dayayıp eşya, mücevher ve hayvanlarını çalmasından sonra bu sabah satışa çıkardığı ortaya çıktı. Dohmen villası ve çiftliğinin giriş kapısı ile evinin üzerine SATILIK levhasını astığını belirterek “Artık burada yaşamam imkansız, bazı kişiler tarafından sürekli tehdit ediliyorum, bu nedenle Bodrum şehir merkezindeki evime taşındım, burayı da acil olarak satıyorum” diye konuştu.

Gündoğan Mahallesi’nde 5 dönüm arazi üzerinde 200 metrelik iki katlı lüks villası dün sabaha karşı kamyon getirilerek soyulan 1990’ların ünlü mankeni Bilun Dohmen bu sabahtan itibaren evini satılığa çıkardığını açıkladı.

 

 

ARTIK BURADA YAŞAMAM MÜMKÜN DEĞİL

 

Dohmen çiftliğin giriş kapısı ile villasının üstüne SATILIK levhasını astı. Yaklaşık üç aydır güvendiği biri tarafından soyulduğunu iddia eden ve evine giren hırsızların çekiç ve tornavida kullanarak kapı ve pencereleri açtığını belirten  Dohmen  yaptığı açıklamada “Artık bu evde bu şartlarda yaşamam mümkün değil, çiftliğimde çok mutluydum, hayvanlarımla yaşıyordum ama sürekli tehdit alıyorum, başıma ne geleceğini bilmiyorum, o nedenle ucuz pahalı ne verirlerse bir an önce çiftliği satacağım. Önemli eşyalarımı alarak Bodrum şehir merkezindeki evime yerleştim orada daha güvendeyim” dedi.

1990’lı yılların başında yerleştiği Bodrum’ u çok sevdiğini ve ayrılmayı düşünmediğini belirten Dohmen çiftlik ve villasını yaklaşık 1 milyon dolardan satışa çıkardığını belirterek hırsızlık ile ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadığını soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI