Bugun...



Dev markette istinad duvarı çöktü, yaralanan olmadı, AVM güvenliği basına saldırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ünlü bir grosmarketin istinad duvarı çöktü, kazada şans eseri yaralana olmadı. Olayı görüntülen basın mensupları ise AVM özel güvenliğinin tehdit ve saldırısına uğradı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-02-2023 23:09:11 Tarih: 03-02-2023 22:33

Dev markette istinad duvarı çöktü, yaralanan olmadı, AVM güvenliği basına saldırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent mahallesindeki bir gross marketin istinad duvarı bugün akşam saatlerinde çöktü. Çökmenin ardından tonlarca toprak ve beton grosmarketin arka bahçesine yığıldı. Kazada ilk belirlemelere göre yaralanan olmadığı belirtildi.

 

AVM ÖZEL GÜVENLİĞİ BASIN MENSUPLARINA SALDIRDI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden ve AVM’nin bahçesinden kamuya açık alandan olayı görüntülemek isteyen basın mensupları AVM’nin özel güvenliği ve sivil giyinimli kişilerin sözlü ve fiili saldırısına maruz kaldı, fotoğraf makinaları alınmak istenen basın mensupları olaya sert tepki gösterdi. Olayı gören vatandaşlarda “Bu nasıl özel güvenlik AVM ile ilgili olmayan üstelik kamuya açık alanda görevini yapmaya çalışan basın mensuplarına yapılan bu çirkin davranışı kesinlikle tasvip etmiyoruz, gazeteciye böyle davranan özel güvenlik vatandaşa ne yapmaz” dediler.

 

 

BASINA YAPILAN ÇİRKİN DAVRANIŞI KINIYORUZ

Basın mensupları ise “Kaza heryerde olabilir, kazayı duyunca olay mahalline girmeden uzaktan olay yerini görüntülemek isterken ki AVM ile ilgili bir çekim yapmıyorduk, yani AVM özel güvenliğinin önümüze geçip tartaklamaya çalışmasını ve makinemizi almaya çalışarak  çekim yapmamızı engellemesini anlayamadık. Sürekli çekim yapamazsınız diye bağırıp makineleri almaya çalıştılar. Ardından itekleyip hırpalayım tehdit ettiler. Gazeteci bir olay bir kaza kamuyu ilgilendiren bir durum varsa konuyu araştırır, kamuoyunu doğru bilgilendirir. Biz bu tür davranışlarda bulunanları turizm kentine yakıştıramıyoruz, bunları çalıştıranlar kendilerine yakıştırıyorlarsa sorun yok, kesinlikle basına yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz” dediler.




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI