Bugun...



CHP’li Gürün “Muğla Akdeniz’in en güzel ve en önemli turizm kenti olacak”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 250 bin kişi kapasiteli ve 470 milyon TL. ye mal olan Turgutreis İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin açılışı bugün yapıldı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün yaptığı açıklamada “Muğla’yı Akdeniz’in en güzel turizm kenti yapacağız. Hem altyapıyı hem üst yapıyı iktidarın tüm engellemelerine projelerimize destek vermemesine rağmen bir bir bitiriyoruz” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 14-02-2024 19:23

CHP’li Gürün “Muğla Akdeniz’in en güzel ve en önemli turizm kenti olacak”

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına 2021 yılında başlanan Turgutreis İleri Biyolojik Arıtma tesisi tamamlandı. 250 bin nüfusa göre hitap edecek olan arıtma tesisinin Turgutreis Mahallesi başta olmak üzere Akyarlar, Dereköy, Peksimet, İslamhaneleri, Bahçelievler, Karabağ ve Akçaalan mahallelerinde yapılan kanalizasyon hattı Turgutreis Atıksu Arıtma Tesisi’ne bağlanarak hizmet vereceği belirtildi.

Bugün düzenlenen tesisin açılış törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, protokol ve vatandaşlar katıldı.

MUĞLA AKDENİZ’İN EN GÜZEL TURİZM KENTİ OLACAK

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün yaptığı açıklamada “Muğla’yı Akdeniz’in en güzel turizm kenti yapacağız. Hem altyapıyı hem üst yapıyı iktidarın tüm engellemelerine projelerimize destek vermemesine rağmen bir bir bitiriyoruz. Bugünde açılışını yaptığımız Bodrum’un en büyük arıtma tesisi 469 milyon 417 bin 388 TL’ye mal oldu. Ve 250 bin kişiye hizmet edecek. Altyapı çalışmaları sırasında cadde ve sokaklarda vatandaşlarımıza yaşattığımız sıkıntı için özür dileriz, ancak bunları yapmak zorundaydık” dedi.

BODRUM’UN TÜM SORUNLARINI ÇÖZMEKTE KARARLIYIZ

Gürün açıklamasının devamında ise Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak arıtma tesisinin yanı sıra Bodrum’da 110 km kanalizasyon çalışması gerçekleştirdik. Bodrum’da Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş, Erdemil, Koyunbaba ve Gümüşlük Mahalleleri kanalizasyon hattına kavuştu. 110 km’lik kanalizasyon hattı güncel kurla 720 milyon 990 bin 960 TL’ye mal oldu, Bodrum’un tüm sorunlarını çözmeye kararlıyız” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI