Bugun...



CHP İlçe Başkanı Karahan’dan miting gibi milletvekilliği açıklaması

Muğla’nın Bodrum ilçesinde CHP İlçe Başkanı Halil Karahan’ın milletvekilliğine aday adaylığını açıklaması mitinge dönüştü. Muğla milletvekillerinin de destek verdiği açıklama Bodrum çarşı merkezini miting alanına çevirdi. Karahan “Bodrum’da CHP’nin yüzde 60 olan oylarını daha da yukarılara çekeceğiz, son oy atılana kadar sandıklara sahip çıkacağız” diye konuştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-12-2022 16:33:18 Tarih: 24-12-2022 16:16

CHP İlçe Başkanı Karahan’dan miting gibi milletvekilliği açıklaması

Muğla’nın Bodrum ilçesinde CHP İlçe Başkanı evli ve iki çocuk babası 55 yaşındaki Halil Karahan bugün CMP Muğla milletvekilliği aday adaylığını Çarşı Mahallesi’ndeki ilçe parti binası önünde açıkladı.

Karahan’ın aday adaylığı açıklamasına annesi eski ilçe başkanı Rezzan Karahan, eşi Meltem ve çocukları Taylan ve Deniz Karahan, Muğla CHP Milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan, Burak Erbay, Fethiye İlçe Başkanı ve milletvekili aday adayı Mehmet Demir, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaklaşık 800 vatandaş katıldı.

 

 

İZMİR VE ONUNCU YIL MARŞI İLE ÇARŞI MEYDANI İNLEDİ

Bodrumun çarşı esnafınında ellerinde Türk bayrakları ile destek verdiği açıklamada çalınan 10. Yıl ve İzmir Marşları miting havası estirdi. Belediye Başkanı Ahmet Aras Bodrum’un milletvekilliğine 30 yıldır hasret olduğunu belirterek “Elbette tüm adaylarımız çok değerli ve önemli ama biz Bodrum’da 30 yıldır milletvekiline hasretiz, bu nedenle Halil başkanımızı ve aday olacak varsa diğer değerli adaylarımızı Bodrum'dan milletvekili yapmak için tüm gayretimizi göstereceğiz" ifadelerini kullandı.  Halil Karahan yaptığı adaylık konuşmasında 35 yıllık CHP’li olduğunu ve 4 yıldır ilçe başkanlığını yürüttüğünü belirterek “Bodrum bu ülkenin milli ekonomisinin yüzde 4’ünü karşılıyor ancak bu iktidar döneminde asla hak ettiği desteği alamadı. Millet ittifakı ile birlikte geleceğimiz iktidar sürecinde bunu sağlayacağız. CHP’nin Bodrum ve Muğla’da yüzde 60’larda olan oylarını daha da yukarılara çekeceğimizden eminim" dedi.

 

 

SON OY ATILANA KADAR SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Annesi eski ilçe başkanı Rezzan Karahan ile birlikte milletvekili adaylığını açıklayan Karahan ülkenin büyük bir karanlıktan aydınlığa doğru hareket ettiğini ve mevcut iktidarın gitmekte olduğunu belirterek “Milletvekili olarak hizmet etmek için yola çıktım. Benim gibi CHP’nin çok değerli arkadaşlarımız bu yola çıktı. Ailemden gelen CHP’lilik geleneğimi eski ilçe başkanım annemin önerileri ile bugüne kadar getirdi. Aday olurum olmam, ama bir CHP’li olarak son oy sandığa atılana kadar ve sonrasında oylarımıza sahip çıkarım, bugün bana bayram havası yaşatan Bodrumlulara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Halil Karahan’ın istifası sonra ilçe başkanlığını yönetim kurulu üyesi Başar Bıyıklı’nın yürüteceği öğrenildi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI