Bugun...



BU KADAR BÜYÜĞÜ İLK KEZ YAKALANDI..

Bodrum’un Turgutreis mahallesi açıklarında av malzemeleri satıcısı Mehmet Orman’ ın zıpkınla avladığı 2 metre 10 cm. uzunluğunda seksen kiloluk dev akya görenleri şaşkına çevirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 23:12:18 Tarih: 11-03-2019 10:51

BU KADAR BÜYÜĞÜ İLK KEZ YAKALANDI..

BU KADAR BÜYÜĞÜ İLK KEZ YAKALANDI..

Bodrum’un Turgutreis mahallesi açıklarında av malzemeleri satıcısı  Mehmet Orman’ ın  zıpkınla avladığı 2 metre 10 cm. uzunluğunda seksen kiloluk dev akya görenleri şaşkına çevirdi.

Turgutreis’e  iki mil uzaklıktaki Çatal  ada açıklarında zıpkınla balık avlamak için suya inen eski zıpkınla balık avlama Türkiye Şampiyonu 38 yaşındaki Mehmet Orman’ın tüpsüz olarak daldığı 23 metrede zıpkınla avladığı dev Akya balığı görenleri şaşkına çevirdi.

2 metre 10 cm. uzunluğunda seksen kg. ağırlığındaki balığı Gümbet ‘te işletmeciliğini yaptığı av malzemeleri dükkanının önünde sergileyen Orman’ın yakaladığı balığa ilgi büyük oldu. Orman “Mevsim itibarıyla akyanın bol olduğu bir dönemdeyiz, Yaklaşık 23 metrede birden önüme çıkan akyayı görür görmez hiç tereddüt etmeden dipe indim ve takip ettim yaklaşık 3,5 dakika süren takipten sonra balığı vurmayı başardım. Bugüne kadar bölgemizde görülen ve avlanan en büyük akyanın bu olduğu söyleniyor” dedi.

Orman akya balıklarının genelde 50-100 cm ve 10-35 kg. ağırlığında olduğunu belirtti.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI