Bugun...



Bodrum’u cadılar bastı, By Eskici Black 7'de unutulmaz gece

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eğlence mekanında düzenlenen Cadılar Kostüm Partisi ilginç kostüm ve etkinliğe sahne oldu. Bodrum caddelerinde cadı kıyafetleri ile dolaşanlar sabaha kadar eğlendi.

facebook-paylas
Tarih: 01-11-2023 16:05

Bodrum’u cadılar bastı, By Eskici Black 7'de unutulmaz gece

Muğla’nın Bodrum ilçesinde şehir merkezinde By Eskici Black 7 isimli eğlence mekanında dün akşam Cadılar Kostüm Partisi düzenlendi.

Dünyaca ünlü Barlar sokağından eğlence mekanına cadı kostümleri ile gelenler ilginç görüntülere sahne oldu

 

TARİHİ GAZOZ FABRİKASINI CADILAR BASTI

Bodrum’un 230 yıllık tarih gazoz fabrikasından eğlence mekanına dönüşen yerde düzenlenen partide En iyi ve en yaratıcı kostümün seçildiği gecede ayrıca sürpriz eğlenceler hazırlandı. Cadı kıyafetleri ile gelenler Dj Kerem Akcaba’nın muhteşem performansı ile eğlencenin ritmi arttı. Gece boyunca 500 kişinin özel olarak hazırlandığı cadılar bayramı gecesinin en iyi yaratıcı ödülünü erkeklerde Burakcan Yardım, kadın kostümlerde ise Gözde Dildar Aldı.

 

 

CADILAR KOSTÜM PARTİSİNİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK

Turizmci  Murat Oğan, “Her yıl birbirinden ilginç görüntülere sahne olan Cadılar Bayramı partisi bu yıl da geleneği bozmayarak gerçekleştirdik. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz partide Dj Kerem Akcaba’nın muhteşem performansı dikkat çekici oldu.  Özel sahne dekorlarımız, mekânı saran dekorlar ve DJ performanslarımızla beklentimizin üzerinde bir katılım sağlanmış olması bizi sevindirdi. Yerli ve yabancı turistler partiye eşlik etti.  Her sene olduğu gibi bu sene de Bodrum’un en kalabalık ve muhteşem Halloween partisine imza atmış olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI