Bugun...



BODRUM ŞOKTA! LE KABBAK HÜSEYİN ÖZGÜL YAŞAMINA SON VERDİ

Bodrum’un Dereköy mahallesinde 15 yıl önce açtığı Le Kabbak Halikarnas Kabakçısı dükkanı ile Bodrum’u dünyaya tanıtan sanatçı Hüseyin Özgül’ün intihar etmesi yakınlarını şok etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-03-2019 12:54:02 Tarih: 15-03-2019 12:21

BODRUM ŞOKTA! LE KABBAK HÜSEYİN ÖZGÜL YAŞAMINA SON VERDİ

BODRUM ŞOKTA.

LE KABBAK HÜSEYİN ABİ YAŞAMINA SON VERDİ

Bodrum’un Dereköy mahallesinde 15 yıl önce açtığı Le Kabbak Halikarnas Kabakçısı  dükkanı ile Bodrum’u dünyaya tanıtan sanatçı  Hüseyin Özgül’ün intihar etmesi yakınlarını şok etti.

Dereköy’de 15 yıl önce ağabeyi Erkin Özgül ile birlikte açtığı Le Kabbak Halikarnas Kabakçısı dükkanın da yaptığı kabaktan yapılı aksesuar ve hediyelik eşya ürünleri ile Bodrum’un adını dünyaya duyuran evli ve iki çocuk babası 56 yaşındaki Hüseyin Özgül’ün yaşadığı evde kendisini asarak intihar etmesi ilçede şok etkisi yarattı. Dereköy’deki Peksimet Çocuk Kütüphanesi’nin yapımında büyük emeği geçen, çocuklara ve eğitime verdiği destekle tanınan ,  spor müsabakalarında onlarca kupa ve madalya alarak sanat , spor ve Bodrum sosyal yaşamında çok sevilen Özgül’ün yaşamını yitirmesi sevenlerini şok etti. Dereköy’deki evinde dün gece yaşamına  son veren Hüseyin Özgül’ün cenazesi için savcının inceleme yapmasının ardından Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken Özgül’ün ölmeden önce yazılı bir mektup bıraktığı öğrenildi.

Özgül’ün yakın dostlarından Ressam Mine Arasan “Haberi duyunca şok olduk, inanmak istemedik, Hüseyin çok sevdiğimiz saydığımız değerli bir arkadaşımızdı. Peksimet kütüphanesi için çocukların eğitimi ve kursları için varını yoğunu emeğini verdi, nasıl böyle bir şey yaptı hala inanamıyoruz. Nur içinde yatsın, sevenleri olarak büyük bir üzüntü içerisindeyiz” dedi




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI