Bugun...



Bodrum için yeni baraj müjdesi verildi, su sıkıntısı yaşanmayacak

Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ilgili bakanlıklar ve DSİ ile yaptığı görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada Bodrum’un susuz kalmaması için yeni Baraj inşaatı yapılacağı haberini verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-01-2021 13:11:12 Tarih: 30-12-2020 20:03

Bodrum için yeni baraj müjdesi verildi, su sıkıntısı yaşanmayacak

Bodrum’a su sağlayan Mumcular ve Geyik Barajı’nda incelemelerde bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen daha sonra açıklamalarda bulundu. Gökmen “Geyik  Barajı’nda  doluluk oranının yüzde 60 olduğunu alınmış olan kararla yılda 5 milyon metreküp Bodruma su verilmesi planlanmışken, yazın nüfus artışı göz önüne alınarak DSİ tarafından 12 milyon metreküp su sağlandığı, 2025 yılına kadar Bodrum yarımadasının ihtiyacı olan su için, Bakanlığımız ve DSİ tarafından gerekli planlamaların yapıldığı hükümetimiz ilgili Bakanlıklarımız ve DSİ tarafından 2025 yılı sonrası için Bodruma ilave su kaynağı anlamında yeni baraj planlamaları yapılmakta olduğunu bütün Bodrumlulara müjdeleriz” diye konuştu.

Gökmen açıklamasını “Bodrumu susuz bırakmayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ilgili Bakanlıklarımız ve DSİ’ye teşekkür ederiz” sözleri ile tamamladı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI