Bugun...



Bodrum'da kısıtlama gününde sokağa çıkanlara ceza yağdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kısıtlama uyarılarına rağmen vatandaşların sahillere akın etmesi görenleri şaşkına çevirdi. Polis, jandarma ve bekçiler sık sık uyarılarda bulundu, geçtiğimiz hafta Muğla’da 175 kişiye kısıtlamalara uymadıkları gerekçesiyle para cezası verildiği belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-03-2021 20:31:17 Tarih: 28-03-2021 19:16

Bodrum'da kısıtlama gününde sokağa çıkanlara ceza yağdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün düzenlenen kısıtlama uygulamalarında polis ve bekçiler cadde ve kavşaklarda yoğun uygulama yaptı. Sahillerde dolaşan bekçi ve polisler yürüyüşe,  güneşlenmeye gelen vatandaşları uyararak evlerine gönderdi.

 

GÜNEŞİ GÖREN SAHİLE KOŞTU

 

Görevli olmadıkları halde dışarıya çıkan vatandaşlara ise para cezası verildi. Hava sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü öğle saatlerinde ise bazı sahil ve plajlarda vatandaşların güneşlendikleri ve piknik yaptıkları, uyarılara aldırış etmedikleri görüldü.

 

 

BU GİDİŞLE TURİZM SEZONUNU ZOR ÇIKARTIRIZ

 

Evli ve bir çocuk babası elektrik mühendisi Derman Yiğit yaptığı açıklamada “Bodrum’da sık sık uyarılar ve denetimler yapılıyor, ancak her vatandaşın başına veya sokağa polis dikemezsiniz ki. Vatandaşın bu işin bilincinde olması gerekir., Muğla’da yapılan sık sık “Durum kötüye gidiyor” uyarıları dahi bazılarına engel olamıyor, bu gidişle turizm sezonunun zor çıkartırız, sezonu başlamadan bitirecekler” diye konuştu.

Muğla’da geçtiğimiz hafta uygulanan Pazar günü kısıtlamasında 175 kişiye sokağa çıkma yasağının ihlalden para cezası verildiği belirtildi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI