Bugun...



Bodrum Belediyesi’nden “Babalar Gibi” kamp

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Garaova Tarım Park’ta Babalar Günü kapsamında kamp düzenlendi. Cumartesi günü başlayan kamp etkinliğine 27 baba ve 32 çocuk katılırken çocuklar babalarıyla baş başa aktif zaman geçirdi.

facebook-paylas
Tarih: 19-06-2023 13:28

Bodrum Belediyesi’nden “Babalar Gibi” kamp

Etkinlik başında çocuklar babalarıyla birlikte çadırlarını kurduktan sonra parkta bulunan yörük çadırında bir araya geldi. Çeşitli aktivitelerin yapıldığı kamp etkinliklerinde yarışmalar da düzenlenirken koordinasyon, konsantrasyon, odaklanma, zamanlama, iletişim gerektiren ve ekip ruhunu güçlendiren oyunlar oynandı.

Babalar ve çocuklar bilye, denge oyunları, kelime avı gibi oyunlar ile eğlenirken A4 kağıtlardan en yüksek kuleyi yapmak için yarışan takımlar renkli görüntüler oluşturdu. Oyunların ardından akşam yemeğinde Etrim’deki Bodrum Belediye AŞ Bodrum Çiftliği’nde bir araya gelen Babalar Kampı katılımcıları, akşam yemeğinin ardından açık hava sinema keyfi ile günü tamamladı.

 

 

Kampın ikinci gününe Etrim Kale Dağı eteklerinde yürüyüş ile başlayan kamp katılımcıları, denge ve konsantrasyona yönelik takım oyunlarına devam etti. Çocuklar ve babalar, daha sonra çiçek dikim etkinliğine de katıldı.Günün son etkinliğinde ise katılımcılar, su oyunları oynarken kendilerine dağıtılan su tabancaları ile su savaşı yaparken çocuklar kadar babalar da büyük heyecan yaşadı.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI