Bugun...



Bodrum Belediyesi Gündoğan Ek Hizmet Binası hizmete açıldı

Bodrum Belediyesi’ne ait Gündoğan Mahallesi'ndeki iki katlı binadaki restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün açılış yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2021 15:12

Bodrum Belediyesi Gündoğan Ek Hizmet Binası hizmete açıldı

Gündoğan Mahallesi’nde 270 metrekare kapalı, 300 metrekare açık alana sahip olan ve belediye hizmet birimleri ile Gündoğan Mahalle Muhtarlığının yer aldığı binanın açılış törenine CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci, Yavuz Donat ve vatandaşlar katıldı.

İş insanı Yiğit Boysanoğlu'nun katkılarıile tamamlanan binanın açılışında Ahmet Aras "Eski belediye binasında bulunan kurum, kuruluşlar, muhtarlığımız, zabıtamız ve aynı zamanda emlak servisimiz buraya taşındık sonra orada da bir kültür merkezi inşa edeceğiz. O binayı da Gündoğan'a bir kültür merkezi olarak kazandıracağız. Özellikle Gündoğan'ın daha önce meydan olarak kullandığı Atatürk Meydanı'nı tekrar faaliyete geçireceğiz” dedi.

Milletvekili Süleyman Girgin " Gerçekten Bodrum’un yağmalanmaya değil, yeni imarlara değil korunmaya ihtiyacı var. Bu gördüğümüz yapı tipik bir Bodrum yapısı. Bu mimari yapıyı koruyarak gelecek kuşaklara aktarmamız lazım. Bu binanın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Yiğit Boysanoğlu'na teşekkür plaketi takdim edildi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI