Bugun...



BODRUM bayramda el yaktı..3 top dondurma 750 TL. makarna 3 bin TL: Halk plajları doldu, beachler boş kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bayram tatili için gelenler fiyatları görünce şoke oldu. 3 top dondurmanın 750 TL., ye makarnanın ise 3 bin TL.ye satıldığı turistik ilçede halk plajları doldu sosyetenin ünlü plajları ise boş kaldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-04-2024 17:25:25 Tarih: 11-04-2024 16:16

BODRUM bayramda el yaktı..3 top dondurma 750 TL. makarna 3 bin TL: Halk plajları doldu, beachler boş kaldı

Muğla’nın turistik ilçesi bayram tatilinde umduğunu bulamadı.

MAKARNA 3 BİN TL. BİR BARDAK ÇAY 90 TL.

 Turistik tesislerde doluluk oranı yüzde 60 ‘larda kalırken turistik ilçeye gelenler 3 top dondurma 750 TL: bir tabak makarnayı ise 3 bin TL: yiyip, bir bardak çayı 90 TL: içince şoke oldu.

 

HALK PLAJLARI DOLDU BEACH CLUPLAR BOŞ KALDI

Bodrum’da Türkiye ve dünya sosyetesinin gözde turizm merkezi Türkbükü’nde ise halk plajları dolup taşarken, sosyetinin her yıl akın ettiği beach cluplar bu kez boş kaldı.

FİYATLARI DUYUNCA BİZ ŞOKE OLDUK, MİLLET NASIL TATİL YAPSIN

Bodrum’da yaşayan ve tatile gelen yakınları ile Türkbükü halk plajında denize giren evli ve bir çocuk annesi Yücel Kamzer “Bodrum çarşı merkezinde 3 top dondurmaya 750 TL. bir tabak makarnaya 3 bin TL: ve bir bardak çaya 90 TL: alındığını duyduk. Şoke olduk Biz Bodrumlu olarak burada tatil yapma fırsatı bulamazken il dışından ve üstelik asgari ücretli olanlar nasıl tatil yapacak.Kafelerden ki belediye kafeler bile pahalı,  restoranlardan birşey almak mümkün değil, karnımız doyurmak için süpermarketlerden alışveriş yapıp plaja geliyoruz” diye konuştu.

TATİL OLANAKLARI HER YIL AĞIRLAŞIYOR

Ankara’dan Türkbükü’ne tatile gelen emekli astsubay Hüseyin Gökaltun “Ankara’dan tatile geldim ama tatil şartları her geçen yıl ağırlaşıyor. Bu ekonomik koşullarda tatil yapmak neredeyse imkansız hale geldi. Ama hala umudumuz var, şartların bir gün düzeleceğine inanıyorum” diye konuştu.

 
 
 
 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI