Bugun...



Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal gösterisi hayran bıraktı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, ‘Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal’ gösterisini 10’uncu kez sergiledi. Gösteri izleyenleri hayran bıraktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-04-2024 20:51:02 Tarih: 22-04-2024 20:43

Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal gösterisi hayran bıraktı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, ‘Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal’ gösterisini 10’uncu kez sergiledi. Gösteri izleyenleri hayran bıraktı.Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde sergilenen halk oyunları gösterisine Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Cem Köylü,  veliler, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

200 ÖĞRENCİ ANADOLU OYUNLARINI SERGİLEDİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Türkiye Cumhuriyeti’ni ne zorluklarla kurduğunu anlatan video gösterimiyle başlayan gösteri, öğrencilerin sahneye çıkmasıyla devam etti. 200 Öğrencinin Türkiye’nin farklı bölgelerinden halk oyunları sergilendiği gösteriyi izleyenler hem duygulandı hem de doyasıya eğlendi.

Cumhuriyetin 100’üncü yılı için sanatçı Norm Ender’in bestelediği ‘Parla’ ile sona eren gösteri sonunda izleyiciler öğrenci ve öğretmenleri ayakta alkışladı. ,

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkan vekili Hüseyin Cem Köylü, gösterinin sergilenmesinde ve hazırlanmasında emekleri olan okul öğretmenleri İlkem Karaçiçek ve Ayla Danacı Taşkan’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

70 Dakika süren gösteri, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

,

 
 



Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI