Bugun...



Bahçede otururken kaybolan kadın 8 gün sonra 10 kilometre uzakta zeytinlikte bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde bahçede otururken sır olan 53 yaşındaki Müzeyyen Uğurlu tam sekiz sonra köyünden 10 kilometre uzaklıkta zeytinlik tarlada bulundu. Uğurlu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 14-09-2023 11:28

Bahçede otururken kaybolan kadın 8 gün sonra 10 kilometre uzakta zeytinlikte bulundu

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çakıralan Köyü’ndeki evinin bahçesinde otururken 8 gün önce aniden kaybolan 53 yaşındaki Müzeyyen Uğurlu’nun yakınları jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulunarak yardım istedi.

Köyden başlayan arama kurtarma çalışmalarına Uğurlu’nun yakınları, köylüler, Jandarma, AFAD, AKUT ve arama-kurtarma köpekleriyle birlikte yaklaşık 60 kişi katıldı. Genişletilen arama sahasında ekipler, bu sabah saatlerinde 10 kilometre uzaklıktaki Sekköy sınırları içindeki bir zeytin tarlasında bir kadın ihbarı aldılar.

Güvenlik güçleri ve Uğurlu’nun yakınları Müzeyyen Uğurlu’yu tespit etti.

Uğurlu ambulans ile Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Müzeyyen Uğurlu’nun oğlu Mehmet Uğurlu “Annemiz bizim canımız, ciğerimiz, her şeyimiz. Umarız bir an önce bulunur. Gören ya da bilgisi olanların lütfen 112 acil sağlık ekiplerine bilgi vermesini rica ediyoruz,” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI