Bugun...



Aysu Türkoğlu Bodrum’a döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve geçen hafta sonu Kuzey Kanalı'nı geçen Aysu Türkoğlu, Bodrum’a döndü. Aysu Türkoğlu, “ Çok mutluyum, bütün ailem burada. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bunu başarabilmek ekstra gurur verici bir şey. Bundan dolayı da çok mutluyum” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 14-08-2023 20:33

Aysu Türkoğlu Bodrum’a döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Aysu Türkoğlu 9 Ağustos’ta İrlanda-İskoçya arasındaki Kuzey Kanalı'nı , 11 saat 48 dakikada geçen ve  Kuzey Kanalı'nı geçen ilk Türk kadın unvanına sahip oldu.

 

HAVALİMANINDA BODRUMLULARIN SEVGİ GÖSTERİSİ İLE KARŞILANDI

Bodrum-Milas Havalimanı’da Aysu Türkoğlu için karşılama töreni düzenlendi. Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras, Türkoğlu’nun ailesi, Bodrumspor Derneği Yüzme Şubesi ve onlarca seveninin katıldığı karşılamada eğlenceli anlar yaşandı. Bando eşliğinde karşılanan Aysu'ya çiçek takdim edildi.

 

AYSU TÜRKİYE’Yİ ÇOK GÜZEL TEMSİL ETTİ

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise, “Bugün çok mutluyuz. Sağ olsun Aysu Bodrum’u, Türkiye’yi, Atasını dünyanın her mecrasında çok iyi temsil ediyor. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. O bizim kızımız. Çok zor şartlarda mücadele etti, daha önceki başarısını da biliyoruz. Bu sefer zor parkuru başarıyla bitirdi. Bütün dünya ilgiyle izledi” ifadelerini kullandı.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI