Bugun...



Amcası ve iki kuzenini öldürdü, bu mesajı atıp teslim oldu

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde iki gün önce akşam saatlerinde evine gittiği amcası ve iki kuzenini kurşun yağmuruna tutarak öldür yeğen Recep Buhuroğlu cinayetin hemen ardından yakınlarına ve arkadaşlarına “Buradan yazayım. Tanıdık, tanımadık kim varsa hakkınızı helal edin. Ben artık yokum, ulaşamazsanız yani bana. Olması gereken neyse onu yaptım, hoşça kalın” mesaj attığı ortaya çıktı. Buhuroğlu çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-11-2021 13:20:01 Tarih: 29-11-2021 11:52

Amcası ve iki kuzenini öldürdü, bu mesajı atıp teslim oldu

Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Çatak Mahallesi’nde önceki günü akşam saatlerinde konuşmak için gittiği amcası 58 yaşındaki Adnan Buhuroğlu ile çocukları 29 yaşındaki Yasin ve 27 yaşındaki Tahsin Buhuroğlu’nu yemek yerlerken av tüfeği ile öldüren kuzen 26 yaşındaki Recep Buhuroğlu’nun cinayetten hemen sonra yakınlarına vatsup mesajı gönderdiği ortaya çıktı.

 

BEN ARTIK YOKUM

Jandarma tarafından gözaltına alınan Recep Buhuroğlu’nun cinayetten hemen sonra akraba ve arkadaşlarına WpatsApp’ta ki hikayesine "Buradan yazayım. Tanıdık, tanımadık kim varsa hakkınızı helal edin. Ben artık yokum, ulaşamazsanız yani bana. Olması gereken neyse onu yaptım, hoşça kalın" yazdığı ortaya çıktı.

 

(Yasin, Adnan ve Tahsin Buhuroğlu öldürüldü)

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

Recep Buhuroğlu bugün çıkarıldığı adliyede “Kimse akrabalarını, kuzenlerini öldürmek istemez, beni çıldırma noktasına getirdiler, nasıl yaptığımı bile bilmiyorum, üzgünüm, işlerin buraya kadar gitmesine amcam neden oldu” dediği iddia edildi.

 

(Recep Buhuroğlu tutuklandı)




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI