Bugun...



ABD Eski Başkanı Obama ve ailesi Ege’de tatilde

ABD eski Başkanı Barack Obama eşi ve çocuklarının Ege’nin ortasındaki Paros ve Antiparos adalarında tatil yaptıkları ortaya çıktı. Obama ailesinin Yunanlı iş kadın ile evli Holywood yıldızı Tom Hanks’in konuğu olduğu ve tatilci giysileri içerisinde CIA ekibi tarafından korunduğu belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2023 19:45

ABD Eski Başkanı Obama ve ailesi Ege’de tatilde

Yunanistan medyasının önde gelen kuruluşlarından Protothema okuycularına bugün duyurduğu haberde ABD eski Başkanı Barack Obamaeşi Michelle Obama ve yakınları ile bikrlikte Ege Denizi’nin ortasındaki Paros ve Antiparos adalarında tatil yaptığını duyurdu.

 

HOLYWOOD YILDIZININ EVİNDE KONAKLADI

Obama ailesinin geniş bir koruma ordusu ve lüks yatla çıktığı Ege tatilinde Yunanlı iş kadını Rita Wilson ile evli olan Holywood yıldızı Tom Hanks’in konuğu olduğu belirtildi.

 

 

30 CIA AJANI TARAFINDAN KORUNUYOR

Adadaki bir restornda yemek yiyen ve tatilci kılığına giren 30 CIA ajanı tarafından korunduğu belirtilen Obama çiftinin ada ziyaretlerinin çok sıkı güvenlik ve gizlilik içerisinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Paros Belediye Başkanı Markos Kovaios, Obama'nın adaya yaptığı gizli ziyaretle ilgili olarak protothema.gr'ye yaptığı açıklamada, "Barack ve Michelle Obama'nın ziyareti Paros'ta hepimiz için bir sevinç ve onurdur. Adamız en düşük profilli turistten Tom Hanks ve Barack Obama gibi en ünlü ziyaretçilere kadar herkes için unutulmaz anılar oluşturmak için güvenli ve ideal bir destinasyondur. Çok mutluyuz” dedi.

ObaMA çiftininin 20 Haziran tarihine kadar bölgedeki Paros, Antiparos ve Mikanos gib adaları gezerek tatil yapacakları belirtildi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI