Bugun...



50 Cent, 2 saatlik konserden 300 bin Euro alacak

Dünyanın en ünlü rap müzik gruplarının başında gelen 50 Cent sosyetenin Ege’deki tatil cenneti Mikonos’ta iki saatlik konser için 300 bin Euro alacağı duyuruldu. 50 Cent konser için geldiği sosyetik adada hayranlarının ilgi odağı oldu.

facebook-paylas
Tarih: 14-08-2022 15:44

50 Cent, 2 saatlik konserden 300 bin Euro alacak

Dünyanın en ünlü rap müzik gruplarının başında gelen 50 Cent Ege’de sosyetenin tatil cenneti Mikonos Adası’nda konser vermek için bugün sabah adaya geldi.

 

BİLETLER SATIŞA ÇIKAR ÇIKMAZ TÜKENDİ

Yunanistan’da yayın yapan www.iefimeride.gr haber sitesinin okuyucularına duyurduğu haberde Mikonos Adası’ndaki ünlü gece kulübü SantAnna’da sahneye çıkacak olan 50 Cent’in birkaç gün dinlendikten ve tatil yaptıktan sonra konser vereceği biletlerin şimdiden tükenerek karaborsaya düştüğü 10 bin Euro’ya kadar alıcı bulduğu belirtildi.

 

ÖZEL GÜVENLİĞİ İÇİN 50 BİN EURO AYRILDI

50 Cent olarak bilinen grubun lideri  ABD’li rapçi Curtis James Jackson’ın yaklaşık 2 saat süreceği konser için biletlerin şimdiden tükendiği belirtilirken grubun özel güvenliği içinde 50 bin Euro’luk bütçe ayrıldığı açıklandı.

Mikonos’ta yemek yediği restoranda yoğun güvenlik önlemlerine rağmen hayranlarına yönelik sıcak ve sempatik davranışlarla dikkat çeken 50 Cent7in bazı hayranları ilede öz çekim yaptığı belirtildi.

 

RAPÇİ EMİNEM KEŞFETMİŞTİ

Rapçi Eminem tarafından keşfedilen 50 Cent, 2003 yılında Get Rich or Die Tryin ve 2005'te The Massacre albümleriyle dünya çapında sesini duyurmuştu.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI