Bugun...



5. TYBA Yacht Charter Show İçin Geri Sayım Başladı

Heyecanla beklenen TYBA Yacht Charter Show, Akdeniz'in önde gelen B2B " Yat Turizmi - Mavi Yolculuk" etkinliklerinden biri olarak beşinci kez düzenlenecek. 3-7 Mayıs 2024 tarihleri arasında Göcek'te düzenlenecek olan show’un organizatörlüğünü TYBA (Tüm Yat İşletmecileri, Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği)yapacak.

facebook-paylas
Tarih: 16-04-2024 18:17

5. TYBA Yacht Charter Show İçin Geri Sayım Başladı

Boyları 20 ile 50 metre arasındaki lüks yatlar mürettebatlarıyla birlikte sergi için yerlerini alıyor. Dünyanın dört bir yanından 300'den fazla sektör profesyoneli, kalıcı işbirliklerine olanak sağlayan bu buluşma için heyecanla bekleniyor.


TYBA Başkan Yardımcısı ve Yacht Charter Show Komitesi Başkanı H. Serhan Cengiz; TYBA Yacht Charter Show uzun yıllar boyunca Türk ve Doğu Akdeniz Yatçılığının Etkinliği olacağının altını çiziyor ve  nispeten yatçılık dünyasının en genç şovu olarak çok önemli bir boşluğu doldurduğunu belirtiyor.

H. Serhan Cengiz, “ Türkiye'nin Turkuaz kıyıları ve komşu sularda faaliyet gösteren seçkin yatların sergilendiği, sektör profesyonellerine her iki yönde de değerli ağ fırsatları sağladığı, Küçük Asya'nın insan türünün ve kültürlerinin en büyük erime potası olarak tarihteki rolüne paralel olarak, yerel Deniz Turizmi profesyonelleri, yat kiralama acenteleri    ve dünyanın dört bir yanından gelen brokerler ve acentelerle buluşuyor ve TYBA Show her yıl yatçılık profesyonellerini bir araya getirerek bu tarihi misyonu kendi başına sürdürüyor.
TYBA Yönetim Kurulu kurulduğu günden bu yana fuarı rotasyona tabi tutarak her 3-4 yılda bir Türkiye'nin Turkuaz kıyılarının farklı şehirlerine taşımayı ve ziyaretçilerine yeni, farklı marinalar ve ülkenin güzelliklerini tanıtmayı kararlaştırdı.  TYBA Yacht Charter Show’un uzun yıllar boyunca Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en önemli yatçılık etkinliği olmaya devam edeceğine inanıyorum."

 

 



Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI