Bugun...



Zeki Müren Antik Tiyatro’da şarkıları ile anıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşarken 24 Eylül 1996 yılında yaşamını yitiren sanat güneşi Zeki Müren ölümünün 26. Yılında Antik Tiyatro’da verilen konser ile anıldı. C- Majör İş’ten Sesler Korosu ve ünlü sanatçıların verdiği konserde yaklaşık 2500 sanatsever sanat güneşinin ünlü şarkılarını birlikte söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-09-2022 12:57:27 Tarih: 25-09-2022 12:44

Zeki Müren Antik Tiyatro’da şarkıları ile anıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşarken 24 Eylül 1996 yılında yaşamını yitiren sanat güneşi Zeki Müren ölümünün 26. Yılında Antik Tiyatro’da verilen konser ile anıldı. Bodrum Belediyesi, Türk Eğitim Vakfı ve Mehmetçik Vakfı tarafından düzenlenen Zeki Müren Anı Konseri’ni yaklaşık 2500 sanatsever büyük ilgi ile izledi.

 

ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARIDA DAVETLİ OLARAK İZLEDİ

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tuğgeneral  Engin Durak, TEV Vakfı Genel Müdürü Banu Taşkın, CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Aras, Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Ali Şen, sanatçı Zaliha ve 4 gazi ve şehit çocuğununda davetli olarak izlediği konserde   C-Majör İş’ten Sesler Korosu sanatçıları yer aldı.

Gecenin sunuculuğunu ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Tarık Papuççuoğlu’nun yaptığı konserde Klasik Türk Müziği’nin usta isimleri Melihat Gürses ve Çetin Körükçü koro ile birlikte sahne aldı Sanat Güneşi’nin sevilen eserleri binlerce izleyici ile birlikte seslendirildi.

 

 

 

ZEKİ MÜREN’İN SANAT HAYATI GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Gecede  gazeteci Nebil Özgentürk tarafından hazırlanan Zeki Müren  Belgelesi’nde, sanatçının sahne ve sinema hayatını anlatan gösteri sunuldu. Gecenin sonunda vakıf başkanları Durak ve Taşkın tarafından Zeki Müren Anma etkinliklerinde emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI