Bugun...



Zehra Bebek yaşama tutunmak için destek bekliyor

Marmarisli SMA Tip 1 hastası Zehra Bebek’in ilacına kavuşması için gerekli parayı toplamak için bir kampanya daha düzenlendi. Yüzde 52’ye ulaşan rakamın tamamlanması için atık kağıt ve plastik kapak toplama kampanyası başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 07-09-2023 16:20

Zehra Bebek yaşama tutunmak için destek bekliyor

Marmaris’te yaşayan Ümran ve Abdullah Dağ çiftinin SMA Tip 1 hastası bebekleri Zehra’nın tedavisi için kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda kermes çadırı kurulması, konserler düzenlenmesi, sergiler açılması gibi birçok destekte bulunan Marmaris Belediyesi bu kez de atık kağıt ve plastik kapak toplama kampanyası başlattı.

Eski gazete, defter, atık kağıtlar ve plastik kapakların gelirinin Zehra Bebek’in kampanyasına bağışlanacağı organizasyon hem doğaya hem de Marmaris’in incisi Zehra Bebek’e hayat olacak. Atık kağıt ve kapaklar Marmaris Belediyesi Ek Hizmet Binası, Marmaris Belediyesi Makina Araç Parkı ve 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda toplanacak.

Zehra’nın durumunun gün geçtikçe kötüye gittiğini söyleyen baba Abdullah Dağ, “Döviz kurundaki artış nedeniyle toplanması gereken rakama ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Zehra'nın herkesin desteğine ihtiyacı var. Hem bu kampanyaya katılarak hem de tüm operatörlerden ZEHRA yazıp 4802’ye SMS göndererek Zehra’ya destek bekliyoruz” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI