Bugun...



Yurtta kış Bodrum’da yaz havası... Ama soğuk ve yağışlar geliyor

Yurdun büyük bölümünde soğuk ve kar yağışlı hava etkisini gösterirken Muğla’nın Bodrum ilçesinde hafta sonu güneşli ve güzel havayı görenler sahillere akın etti. Bol bol denize girenler yazdan kalma bir günün keyfini yaşadı.

facebook-paylas
Tarih: 21-11-2021 18:22

Yurtta kış Bodrum’da yaz havası... Ama soğuk ve yağışlar geliyor

Yurdun büyük bölümünde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterirken Muğla’nın bodrum ilçesinde hafta sonu açan güneşli ve sıcak hava yerli ve yabancı turistlerin sahillere akın etmesine neden oldu. Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyükşehirlerden iki günlüğüne Bodrum’a tatile gelenler bol bol güneşlendi denize girdi. Bazıları sörf ve su kayağı yaptı. Bodrum’da bugün 24 derece hava ve 19 derece deniz suyu sıcaklığı nedeniyle görüntüler yaz aylarını aratmadı. Bitez, Ortakent, Turgutreis ve Gümüşlükte yüzlerce insan denize girdi güneşlendi, yürüyüş yaptı. 

 

 

SICAK HAVA MORAL OLDU

İstanbul’dan iki günlüğüne Turgutreis Mahallesi Bahçelievler Mevkii’ndeki yazlıklarına tatile gelen mimar Can Keskin (54) “Son iki gündür havca inanılmaz güzel. İstanbul’da soğuklar başladı, eve kapanmak zorunda kaldık. İki gündür dışarıdayız Bugünde ailecek sahile denize geldik. Yarın sabahtan tekrar İstanbul’a döneceğiz. Kış ortasıda iki gün güneşin ve denizin tadını çıkarmak çok güzel moral oluyor” diye konuştu.

 

 

BÖLGEYE YAĞIŞ GELİYOR

 

 

Muğla ili geneli ve Bodrum ilçesinin Salı gününden itibaren hafta sonuna kadar sürecek soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği belirtildi. Hava sıcaklıkları 9-10 derec oranında düşecek.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI