Bugun...



Yunanlı iş insanı Ürdün prensesi ile evlenebilmek için Müslüman oldu

Yunanistan’ın Andros Adası ve ABD’e yaşayan ünlü iş insanı Jamil Aleksander Thermiotis, Ürdün Kralı Abdullah’ın kızı Prenses İman Bin Abdulllah ile evlenebilmek için Müslüman oldu. Kraliçe Rania ise Müslüman olan damadı ve kızı için sarayda özel bir parti düzenledi. Düğün 12 mart tarihinde yapılacak.

facebook-paylas
Tarih: 08-03-2023 16:25

Yunanlı iş insanı Ürdün prensesi ile evlenebilmek için Müslüman oldu

Yunanistan’ın Andros adasında yaşayan ünlü iş insanı 28 yaşındaki Jamil Aleksander Thermiotis ile Ürdün Kralı Abdullah’ın en büyük kızı prenses İman bin Abdullah ile evlenebilmek için Müslüman olduğu haberi Yunanistan’ta geniş yankı uyandırdı. Ürdün Kraliçe’si Raina Bin Abdullah’ın Müslüman olan damadı için sarayda sürpriz bir parti düzenlediği ve partinin fotoğraflarını ise kendi sosyal medya hesabından yayınladığı ortaya çıktı.

Yunanistan’da zengin bir ailenin torunu olan iş insanı Jameel Aleksander Thermiotis Florida International University'de İşletme okudu ve burada İşletme Lisans Derecesi aldı. New York'ta bir özel sermaye ve risk sermayesi şirketi olan Outbound Ventures LLC'nin kurucu ortağı olduğu belirtildi. Jamil Aleksander Thermiotis ile Prenses İman bin Abdullah’ın yaklaşık üç yıldır birlikte oldukları ve önümüzdeki 12 Mart tarihinde düzenlenecek düğün töreni ile evlenecekleri açıklandı.

Çiftin ilişkisinin dini inançlarından ötürü uzun süre sadece aile arasında bilindiği ve açıklanmaktan kaçınıldığı belirtildi.

 

 

 

 


 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI