Bugun...



Yunanlı aşçılar Bodrum’da iftar yemeği dağıttı

Yunanistan'da faaliyet gösteren “O Allos Anthropos” (Bir Başka İnsan) adlı gönüllü yardım kuruluşu, Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Kumbahçe Mahallesinde iftar yemeği etkinliği düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2023 16:42

Yunanlı aşçılar Bodrum’da iftar yemeği dağıttı

Yunanistan'ın Selanik kentinde faaliyet gösteren “O Allos Anthropos” (Bir Başka İnsan) adlı gönüllü yardım kuruluşu, Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Kumbahçe Mahallesinde iftar yemeği etkinliği düzenledi.Kumbahçe Mahallesi Meydanında 750 kişilik hazırlanan iftar yemeğine Bodrum Belediyesi yetkilileri  Kumbahçe Mahalle Muhtarı Nil Taşkıran, “O Allos Anthropos” ekip lideri Konstantınos Polychronopoulos, İstanköy (Kos) Belediye Başkan Yardımcısı Matina Christodoulidi ve beraberindeki heyet katıldı.

 

YUNAN AŞÇILAR YEMEK YAPTI DAĞITTI

2011 yılından bu yana toplanan bağışlar ile ülkelerinde, sokakta yaşayan evsizlere ve geliri düşük ailelere yemek yapıp evlerine götüren “O Allos Anthropos” topluluğu, Türkiye’deki deprem bölgesine gitmek üzere önceki akşam Bodrum’a geldi. “Herkes İçin Sosyal Mutfak” sloganıyla çalışmalarını yürüten ve gönüllü aşçılardan oluşan grup, deprem bölgesine gitmeden önce Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizasyonu ile Kumbahçe Meydanında iftar yemeği hazırlayarak vatandaşlara ikram etti. Muhtar Nil Taşkıran etkinliğin Yunan Türk dostluğunu pekiştirmek anlamında çok güzel bir iftar programı olduğunu belirterek “Atina’dan Selanik’ten, Patnos’tan gelen arkadaşlarımız var. Kumbahçe’de bu iftar yemeğinin düzenlenmesinden dolayı ben Kumbahçe Mahalle Muhtarı olarak çok mutluyum.” diye konuştu.

 

 

BODRUM İSTANKÖY İLİŞKİLERİ SÜREKLİ GELİŞİYOR

Gönüllü kuruluş O Allos Anthropos’un ekip lideri Konstantınos Polychronopoulos iftar programında yaptığı konuşmada, “Bodrum’u evimiz gibi düşünüyoruz. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kos Belediye Başkan Yardımcısı Matina Christodoulidi, “Bodrum ve Kos ilişkimiz bizim için çok önemli. Bodrum için, sizin için çok çalışacağız. Yunanistan Bodrum arası seyahatlerinizi kolaylaştırmak için çalışıyoruz. İnşallah başarılı olacak.” şeklinde konuştu. 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI