Bugun...



Yunanistan turizm sezonunu 14 Mayıs’ta açacak

Yunanistan Turizm Bakanı Yardımcısı Sofia Zaharaki, Yunanistan’da turizm sezonunun 14 Mayıs'ta açılacağını ve tatil için ülkeye gelenlerden AB ülkelerinden birinin onayladığı aşı belgesi isteneceğini belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2021 10:56

Yunanistan turizm sezonunu 14 Mayıs’ta açacak

Yunanistan Turizm Bakan Yardımcısı Sofia Zaharaki, Mega TV’de yaptığı konuşmada, Yunanistan’da turizm sezonunun 14 Mayıs’ta açılmasının beklendiğini dile getirdi. Bakan Zaharaki, o zamana kadar İsrail ile bir pilot uygulamanın başlayacağını ve ilk İsrailli turistlerin geleceğini belirtti.

 

YUNANİSTAN’A TATİLE GELECEKLERDEN AŞI BELGESİ İSTENECEK

 

 www. greekcitytimes.com haber sitesinin okuyucularına duyurduğu haberde Yunanistan’a gelecek yabancı ülke turistlerinin, ülkeye girebilmeleri için bir aşı sertifikasına, negatif bir PCR testinin yanısıra, muhtemelen Covid-19 hastalığını geçirip geçirmediklerine dair bir sertifika isteneceğini belirten Zaharaki “Bütün bu belgelerin  bir AB sertifikası olarak onaylanması gerekiyor, ayrıca tüm sınır giriş kapılarında hazlı tanı kitleri ile test yapılacağını söylemek istiyorum” diye konuştu.

 

TURİZM ÇALIŞANLARI ÖNCELİKLİ AŞILANACAK

 

 Zaharaki turizm çalışanlarına aşılamada öncelik verileceğini belirterek bu yılki turizm sezonunun geçen yıldan daha iyi olacağını söyledi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI