Bugun...



Yunanistan ne zaman turist kabul etmeye başlayacağını açıkladı

Sınırların turistlere açılmasının ve normalleşmenin anahtarının aşı olduğunu belirten Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, Mayıs ayından sonra her şeyin çok daha farklı ve olumlu olacağını belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 15-02-2021 20:59

Yunanistan ne zaman turist kabul etmeye başlayacağını açıkladı

Yunanistan Başbakanı 2021 yılında geçen yıla kıyasla çok daha iyi bir turizm sezonu geçireceklerini söyledi. Bunun için sistematik bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Miçotakis, geçtiğimiz günlerdeki kapanma kararının vakaların sağlık sistemi üzerinde baskı yaratması nedeniyle alındığını söyledi.

 

BAHAR  AYLARINDA TURİZMİ AÇACAĞIZ

 

Aşılamayla eş zamanlı devam eden tedbirlerin virüsün yayılmasını engelleyeceğini ve bu şekilde bahar aylarında turizmi yeniden açacaklarını kaydeden Yunan Başbakan, ''Sadece tünelin ucundaki ışığı değil aynı zamanda tünelin sonunu da görür hale geldik. Bu yaz çok daha iyi bir turizm sezonu yaşayacağız.'' dedi.

 

 

İSRAİLLİ TURİSTLER MART AYINDAN İTİBAREN GELECEK

 

İsraille yaptıkları ''Yeşil Pasaport'' anlaşmasına da değinen Kiriakos Miçotakis, bu belgeyle İsrailli turistlerin mart ayından itibaren karantinaya girmeden Yunanistan'ı ziyaret edebileceğini söyledi. Miçotakis, benzer şekilde, aşılamada oldukça yol alan İngiltere vatandaşlarının da bahar aylarından itibaren karantinasız bir şekilde Yunanistan.'da tatil yapabileceğini açıkladı. Miçotakis, ''Aşı sertifikası olan Birleşik Krallık vatandaşları mayıs ayından itibaren Yunanistan'a kısıtlama olmadan gelebilecek. Aşı olmamış insanlardan ise, geçen yıla göre çok daha hızlı yapılan testlerden talep edeceğiz.'' ifadelerini kulandı.




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI