Bugun...



Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros tehtidkar konuştu “Bir kum tanesi bir inch deniz vermeyiz”

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros Özel Harekat Kuvvetleri ve Ordu Özel Kuvvetleri Komutanlığı’nın töreninde konuştu. Türkiye’ye mesajlar gönderen Floros “Hazırlanıyoruz ve hazırlık en iyi yöntem. Her zamankinden daha güçlüyüz bir kum tanesi veya bir inch deniz vermeyiz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 28-01-2023 15:05

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros tehtidkar konuştu “Bir kum tanesi bir inch deniz vermeyiz”

Yunanistan’da görev süresi bir yıl uzatılan  Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros Yunanistan Silahlı Kuvvetleri’nin bünyesinde kendisinin önerisiyle geçtiğimiz yıl yeni kurulan Özel Harekat Kuvvetleri ve Ordu Özel Kuvvetleri Komutanlığı’nın görev değişim teslim töreninde konuşma yaptı. Floros her türlü dış müdahaleye karşı Hızırlıklı olduklarını belirterek “Hazırlanıyoruz ve hazırlık en iyi yöntem Birilerinin bizimle mücadele edebilmesi karşı koyabilmesi için çok güçlüyüz. Topraklarımızdan bir kum tanesi veya bir inch denizin kaybolmasına asla izin vermeyiz. Havada ve denizde üstünlük bizde” ifadelerini kullandı.

 

Özel Harekat Kuvvetleri ve Ordu Özel Kuvvetleri Komutanlığı’nda gerçekleştirilen görev değişimi töreninde Korgeneral Georgios Çiçikostas görevi yeni Komutan Korgeneral Dimitrios Hupis’e devretti.

 

 

Törende Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros’un yanı sıra Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Aggelos Hudeludis, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral İoannis Drimusis, Sahil Güvenlik-Yunanistan Kıyı Komutanı Koramiral Georgios Aleksandrakis, Hava Kuvvetleri Komutanı Themistoklis Burolias’ı temsilen Taktik Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Georgios Fasulas, Hava Destek Komutanı Korgeneral Dimosthenis Grigoriadis, Yunanistan Emniyet Teşkilatı Temsilcsi olarak Korgeneral Konstantinos Skumas ve Yunanistan İtfaiye Teşkilatı Komutanı Korgeneral Aleksiu Rapanu’yu temsilen Tümgeneral Dimitrios Patrakis katıldı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI