Bugun...



Yunanistan Avrupa Parlamentosu üyesi Eva Kaili Belçika’da tutuklandı

Yunanistan PASOK Partisi ve Sosyalist Avrupa Parlamentosu üyesi Eva Kaili’nin Brüksel’de tutuklandığı belirtildi. Kaili’nin Katar ile ilgili devam eden bir yolsuzluk soruşturması nedeniyle tutuklandığı belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-12-2022 00:18:03 Tarih: 10-12-2022 00:15

Yunanistan Avrupa Parlamentosu üyesi Eva Kaili Belçika’da tutuklandı

Yunanistan’ın önde gelen haber organlarından www.enikos.gr haber sitesi bugün son dakika haberi olarak geçtiği haberde Eva Kaili'nin Brüksel'de tutuklandığını belirtti.

 

KATAR İLE İLGİLİ YOLSUZLUK SORUŞTURMASI NEDENİ İLE TUTUKLANDI

Haberde  "Belçika polisi, Avrupa Parlamentosu başkan yardımcılarından Yunan sosyalist Avrupa Parlamentosu Üyesi Eva Kaili'yi Cuma gecesi Brüksel'de tutukladı. Aynı kaynak, Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar ile ilgili bir yolsuzluk soruşturmasıyla bağlantılı olarak tutuklamanın, bugün erken saatlerde diğer dört zanlının tutuklanmasının ardından geldiğini söyledi” yazdı.Kaali’nin eşi Francesco Giorgi’ninde bugün sabah tutuklananlar arasında yer aldığı belirtildi.

 

 

PARTİDEN ÜYELİK KAYDI SİLİNECEK

PASOK – Değişim Hareketi Başkanı Nikos Androulakis'in kararıyla Eva Kaali’nin partiden ve Avrupa Sosyalist Partisi üyeliğinden ihraç edileceğini duyurdu. 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI