Bugun...



Yunan futbolcu otomobilinde kravatla boğulmuş halde bulundu

Yunanistan’ın Makedonikos futbol takımında oynayan 30 yaşındaki Nikos Tsoumanis'in bu sabah saatlerinde otomobilinde kravatla ölü olarak bulunması ülkede şok etkisi yarattı.

facebook-paylas
Tarih: 05-10-2021 12:51

Yunan futbolcu otomobilinde kravatla boğulmuş halde bulundu

Yunanistan’ın önde gelen futbol takımlarında Makedonikos takımının oyuncusu 30 yaşındaki Nikos Tsoumanis’in Kalamarya kentindeki Nea Krini yat limanında park etmiş olduğu otomobilinde bu sabah saatlerinde yoldan geçen bir vatandaşın polise haber vermesi ile ölü olarak bulunduğu belirtildi.Yunanistan’da şok etkisi yaratan olayda Tsoumanis’in boğazında iki kez düğümlenmiş kravat bulunduğu olayın intihar mı cinayet mi olduğunun araştırıldığı açıklandı.

 

KIZ ARKADAŞINA YÜRÜYÜŞE ÇIKACAĞINI SÖYLEMİŞ

 

Tsoumanis’in ölümünün duyulmasının ardından olay yerine gelen hayranları otomobilinin üzerine çiçekler bıraktı. Olayın ardından takım arkadaşlarından bazılarının yaptığı açıklamada Tsoumanis’in  bir süredir yaşadığı maddi olanaksızlıklar nedeniyle psikolojik bunalım yaşadığını söylediği belirtildi. Tsoumanis’in otomobilinin sürücü koltuğunda oturduğu ve otomobilde yapılan aramada herhangi bir nota benzer bir şeyin bulunmadığı, ünlü futbolcunun ölmeden önce yanından ayrıldığı kız arkadaşına “Biraz yürümek istiyorum, sen yat uyu” dediği öğrenildi.

Thoumanis’in geçmiş yıllarda, PAOK, Aris ve Apollon Kalamarias futbol takımlarının formasını giydiği ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na otopsiye gönderildiği belirtildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI