Bugun...



Yolda yürürken tabelaya çarpan muhasebeci ölümden döndü

Bodrum'un Gümbet Mahallesi’nde kaldırımda yürürken kafasını yol kenarında dikili olan tabelaya çarpan genç kız yaralanarak baygınlık geçirdi. Genç kızın düştüğünü görenler sağlık ekiplerinden yardım istedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-05-2021 10:50:50 Tarih: 07-05-2021 22:09

Yolda yürürken tabelaya çarpan muhasebeci ölümden döndü

Bodrum'un Gümbet Mahallesi Müjde Sokak’taki bugün öğle saatlerinde çalıştığı iş yerine gitmek için kaldırımda yürürken dikili olan tabelayı fark etmeyerek kafasını çarpan 25 yaşındaki H.D. çarpmanın etkisiyle baygınlık geçirdi. Gümbet Mahallesi’nde bir muhasebe firmasında çalışan H.D.’ın yere düştüğünü gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. H.D.’a ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Bilinci açık olan H.D ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Hastaneye kaldırılan H.D.’ın beyin tomografi çekilerek tedavi altına alındığı belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken olay yerindeki vatandaşlardan 43 yaşındaki Cemil Durmaz “Bu tabelalar insan boyundan daha yüksekte olmalı ve gelişigüzel dikilmemeli. Bir ağacın hemen yanına dikilen tabela çok alçakta, dolayısı ile bir anlık dikkatsizlik ve olmaması gereken yere konulan tabela vatandaşın ölümüne neden oluyordu” dedi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI