Bugun...



Yeşilçam’ın ünlü yıldızı Bodrum’da hastaneye kaldırıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve otel işletmeciliği yapan Yeşilçam’ın ünlü yıldızı Bahar Öztan daha önce atlattığı kansere yeniden yakalandığını belirterek tedavi için hastaneye yattığını açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 24-03-2023 21:36

Yeşilçam’ın ünlü yıldızı Bodrum’da hastaneye kaldırıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde otel işletmeciliği yapan Yeşilçam’ın ünlü yıldızı Bahar Öztan 4 sene önce yakalandığı ve atlattığı kanser hastalığının yeniden tekrarlaması üzerine özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İstanbul’dan Bodrum’a taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile otel işletmeciliği yapan Öztan daha önce 4 kez kansere yakalanmış ve gördüğü tedaviler sonucu hastalığı atlatmıştı.

 

YEĞENİ MORALİ OLDU

Bahar Öztan kendisine ait sosyal medya hesabından yeğeni ile birlikte hastanedeki fotoğrafını paylaşarak " Halasını hastaneye ziyarete gelmiş. Güzel gülücüklerinle moral verdi. Mis kokusu beni bir müddet idare eder. Kan sonuçlarından sonra yeniden kanserin nüksettiği ortaya çıktı. Yeniden kansere yakalandım. İnşallah yine atlatacağım. 10 gündür hastanedeyim. Kemoterapiler olacak. Moralim yerinde. Sevenlerimden dua istiyorum” diye yazdı.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI