Bugun...


Yaşar Anter

facebook-paylas
Bu fotoğraf Bodrum’da CHP’nin geleceğini belirler
Tarih: 12-09-2022 22:04:00 Güncelleme: 12-09-2022 22:04:00


Siyasette zaman zaman fotoğraf düşer, sosyal medyaya. Üzerinden yüzlerce yorum yapılır, doğru yanlış. Bugün CHP açısından bir fotoğraf düştü. Duran Öztürk yayınladı. Masadakiler  CHP’nin Bodrum’da kaderine yön verenler. Yazmadan yapamadım.

 

BU FOTOĞRAFA İYİ BAKIN

Kimler var. Duran Öztürk, Bodrum Belediye  Başkanı Mazlum Ağan, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Ülküm, CHP’nin etkili isimlerinden Salih Zeki Köylü, İlçe Başkanı Halil Karahan, İlçe Başkanı Recai Seymen, Deniz Koca, İsmail Sever, Orhan Kavala…Bu fotoğrafa lütfen iyi bakın. Fotoğraftakilerin yüzlerine iyi bakın, tanıyın bu insanları. Tamamının adı şaibeye ranta talana karışmamış, CHP için yüreğini masaya ve sahaya koyan insanlardır bunlar. Hataları olmamışmıdır, olmuştur, dünya markası bir kenti yönetip bürokratik sorunlarla boğuşurken hata yapmamak mümkün mü? Tabiik değil. Siz niyete bakın niyete? Bu insanlar Bodrum'un şanslarıdır. Düşünce ve yorumlarıma katılan olur katılmayan olur. Tamamen kişisel görüşlerimdir. hemen hepsi yaklaşık 30 yıldır birlikteyim. Masada olmaması gereken biri olsaydı düşünmeden yazardım. Aradım bulamadım))))))))))))

 

 

CHP KAYIYOR, AŞAĞI YUKARI, SAĞDAN SOLA, SOLDAN SAĞA

Bu fotoğraf üzerine dakikalarca konuşabilirsiniz. Bu gün orada bulunanlarda bunu yaptı. Seçimlere 9 ay kala ve yerel seçimlere iki ay kala değerlendirme yaptılar. CHP’nin Bodrum’daki durumu nasıl, inişte mi çıkışta mı, sağdan solamı kayıyor, soldan sağa mı? Küskünler ne olacak?  Birde son zamanlarda küsüp sitem edenler var. Özellikle Aras döneminde sahil işgalleri, rantlar, halkın tepkisini çeken kararlar, belediyenin fokur fokur kaynaması. CHP’ye yarar mı getirir zarar mı? CHP’den kayanların gideceği en önemli adres İYİ Parti, kaymazlar demeyin, seçim sonuçları gelince görür inanamazsınız.

 

CHP İÇİN HER ZAMAN HAZIRLAR, YETER Kİ ÇAĞIRIN

Dedim ya bazen fotoğraflar çok şey anlatır, altına uzun uzun yazmaya gerek kalmaz. Bu fotoğraf hem bir sıkıntının aşılması hemde genel ve yerel seçimler öncesi ilçede CHP için yıllarca terini döken, siyaset emeği harcayan ve bunu karşılıksız yapanların birbirinden kopmadığını gösterir.

Elbette bu fotoğrafta olmayan CHP’ye çok önemli katkıları olan birçok değerli insanımız, büyüğümüz, gencimiz  var.

Halil Karahan bu fotoğrafı düşünmüş ise tam zamanında iyi bir adım atmış. Tam zamanı. Yoksa Bodrum’da ve Muğla’da “Geliyor gelmekte olan” ama CHP için. CHP ilçede düşüşte, kim nasıl kaldırır bilemem, atılan adım çok güzel ve dediğim gibi zamanında.

 

KADINLARIN UNUTULDUĞUNU SANMIYORUM AMA GÖREMEMEK İÇİMİ BURKTU

Son cümlede cinsiyet ayrımcılığı yapacağım gören sananda Bodrum’da CHP’li kadınların çorbada tuzunun olmadığını düşünecek, bence gelecek toplantıda mutlaka CHP’li kadınlarımızıda aranıza alın. Bu ülke Kurtuluş savaşını kadınların cepheye kağnılarla taşıdığı silahlarla, aşla kazandı. Kadınları unutmayın….



Bu yazı 6222 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI