Bugun...


Yaşar Anter

facebook-paylas
BU KENTE BUNDAN DAHA İYİ KÖTÜLÜK YAPILAMAZDI. YAPANIN ZEKASINA ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK..
Tarih: 07-04-2019 10:50:00 Güncelleme: 07-04-2019 10:50:00


BU KENTE BUNDAN DAHA İYİ KÖTÜLÜK YAPILAMAZDI. YAPANIN ZEKASINA ELİNE GÖNLÜNE SAĞLIK..

Torba kavşağına yapılan, yapılmaya başlanan halkın tüm tepkisine istememesine rağmen devam eden Otogar ve Sanayi Sitesi projeleri Bodrum’ un 5 bin yıllık tarihinde ki en kötü en anlamsız en yerinde olmayan iki projedir, NOKTA.

Halkçıyız, demokratız, şeffafız , belediyenin kapısı arkasına kadar halka açık , tüm projeleri halk ile birlikte halk için yapacağız, bizden daha iyi modern ve çağdaşını bulamazsınız, STK ‘lala birlikte çalışacağız, halka rağmen halkın istemediği projeyi yapmayacağız, biz CHP’yiz Atatürk’ün partisiyiz….(Tam 20 yıldır söyleniyor) NASIL GÜZEL SÖZLER, DİMİ? EN AZINDAN KULAĞA HOŞ GELİYOR.

Peki gelelim bu iki projeye. Halk ayakta ,  halk isyanda , Torba halkı bu iki projeyide istemiyor istemediğini yıllarca bağırdı, çağırdı,  yerinde eylemler yaptı. Yapmayın dedik, Torba’nın boku denize akıyor daha alt yapısı yok, alt yapının olmadığı yerde üste yatırım yaparak ARTİZ gibi kent yapamazsınız, hele hele Torba kavşağına bu iki projeyi yapmak doğa katliamı, kazalara, cinayetlere davetiye dedik, dedik te CHP’li iki belediye ye dinletebildik mi?

 Hani o güzel sözler hani halka rağmen proje yapmayacaktınız. Bu projeleri yaparken halka sordunuz, isteyen oldu mu, yapın diyen oldu mu bu kentin mimarlarına, mühendislerine sordunuz mu, hani demokratik şeffaf yönetim? Lafta sözde var icraatta yok. O yüzden Bodrum ve Muğla CHP’nin oylarını gördünüz. BİRİ ÇIKTI BODRUM’DA CHP TARİH YAZDI DEDİ. Gülermisin ağlarmısın? Muğla’da yüzde 36 Bodrum’da oyları yüzde 38’e düştü, tarih yazdık dediler … Yapmayın bu milletin aklı ile dalga geçmeyin, millete rağmen projeleri dayatmayın, dayattığınız 80-90 milyon liralık projelerin bedeli babanızın cebinden çıkmıyor, bu halkın cebinden çıkıyor. Neymiş enerjisini kendi üreten otogarmış. Kardeşim 5 bin yatağı olan Torba’da 10 bin kişi yaşıyor, boklar denize gidiyor, denize, sen önce bunu düşündün mü? Yok. Bunu biliyormusun, sanmıyorum ama  önümüzdeki 5 yıl içindeki projelerde de Torba için alt yapı  yok. İstersen otogarı UZAY MEKİĞİ  gibi yap boklarını denize akıttıktan sonra hiçbir anlamı ve önemi yok. CHP’nin Muğla ve Bodrum’da oylarının düşmesinin en büyük nedenlerinden biri halkın inancının kalmaması, güvenin sarsılması…NOKTA..

Torba kavşağına cinayet gibi iki projeyi hayata geçirecekleri tarih bir gün çok kötü sözlerle anacak. Bizden söylemesi, o kavşak bu trafiği kaldırmaz, o sanayi sitesi oraya olmaz. Bunu biz değil uzmanlar söylüyor, mühendisler söylüyor, ee sen hangi akla hizmetle (Halka hizmet olmadığı ortaya çıktı, çünkü halka sormadın) buraya dayatarak bu iki projeyi gerçekleştireceksin, ne için, ne uğruna, bu kemte bu mahalleye böyle bir kötülük yapacaksın , değer mi, hiçmi vicdanın sızlamayacak? CHP gerçekten iyi gidiyor. Buna benzer iki tane daha berbat projeyi çakarsa oylar zirve değil DEEP yapar DEEP…. Yarın göreceğiz, meclis toplantısında sanayi sitesi görüşülecek. Mimarlar mühendisler , Kent Konseyi , Torbalılar isyanda. Meclis üyeleri OK ‘mi diyecek, yoksa seçimlerde halka söylenen güzel demokratik , halk ile birlikte halk ile elele söylemlerini yerine mi getirecek? GÖRECEĞİZ.



Bu yazı 8294 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI