Bugun...



Yaz geliyor Muğla, turuncudan maviye

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, tüm resmi ve özel kuruluşlarda “Yaz geliyor Muğla, turuncudan maviye” mottosuyla sıkı tedbirlere ilave olarak kontrollü normalleşme sürecinde covid salgınıyla mücadele başlatılmasını istedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-03-2021 11:51:37 Tarih: 09-03-2021 11:20

Yaz geliyor Muğla, turuncudan maviye

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde “Yaz geliyor Muğla, turuncudan maviye” mottosuyla çalışma başlattı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler müdürlükleri kendilerine bağlı tüm resmi ve özel kuruluşlara yazı göndererek sıkı tedbirlere ilave olarak kontrollü normalleşme sürecinde covid salgınıyla mücadele başlatılmasını istedi.

 

ÜLKE GENELİNE YAZI GÖNDERİLDİ


“Corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde 1 Mart tarihinden itibaren kontrollü normalleşme süreci başlamıştır” ifadelerinin kullanıldığı açıklamada, “Özlem duyduğumuz her şeye kavuşmanın elimizde olduğu yeni dönemde normalleşmek için herkese görevler düşmekte. Bu kapsamda,  Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel kuruluşlarda ‘Yaz geliyor Muğla, turuncudan maviye’ mottosuyla sıkı tedbirlere ilave olarak kontrollü normalleşme sürecinde covid salgınıyla mücadele başlamıştır.
Bu etkin mücadele ile birlikte Muğla ilimizi maviye boyuyoruz. Unutmayalım corona virüsü  alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir” denildi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI