Bugun...



Yalıkavak’taki ağaçları içip içip zevk için kesmişler

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde sekiz Benjamin ağacının katledilmesinin ardından yapılan soruşturmada ağaçları acımasızca kesen kişilerin alkol aldıktan sonra keyif için ağaçları kestikleri ortaya çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 16:47:42 Tarih: 12-01-2021 12:50

Yalıkavak’taki ağaçları içip içip zevk için kesmişler

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi Aratepe Mevkii'ndeki Cumhuriyet Caddesi’ndeki Şehit Tahsin Barutçu Çeşmesi yanındaki Benjamin ağaçlarının kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından testere ile vahşice katledilmesi birçok kişinin sert tepkisine neden olmuştu. 

Olayın ardından bölgede yapılan araştırmada bölgede yaşayan 4-5 kişinin aşırı alkol aldıktan sonra ağaçları testere ile kesmek ve dallarını koparmak suretiyle zarar verdiği ve şahısların kimliklerinin saptanarak soruşturma açıldığı belirtildi.

 

YEŞİLİMİZE DOĞAMIZA SAHİP ÇIKAMAZSAK NEYE SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

Bodrum’da yaşayan evli ve iki çocuk annesi Emine Bakırcı (50) “Geçtiğimiz hafta Torba’da üstelik yeşil alandaki 150 yıllık zeytin ağacını iş makinaları ile parçaladılar. Kimsenin gıkı çıkmadı. Vandallar bu kez Yalıkavak’ taydı. Eminn olun yarın başka bir yerde olacaklar, ağaçlarımız, doğamız yok olurken, betona gömülürken kimsenin gıkı çıkmıyor. Önlem alması gerekenler önlem almıyor, toplum tepki göstermiyor, el birliği ile güzelim Bodrum’u yok ediyoruz. . Yeşile doğaya sahip çıkıyoruz demekle sahip çıkılmıyor. İşte kimlikleri belirlenmiş, ne olacak para cezası verilip bırakılacaklar, kimlikleri açıklanacak mı hayır” diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI