Bugun...



Yalıkavak’ta 3. Marina yapmak için bugün ÇED toplantısı düzenlenecek

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’nde yapılması planlanan 3. Marina için (BUGÜN) 24 Şubat 2021 tarihinde ÇED toplantısı gerçekleştirilecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-02-2021 08:43:39 Tarih: 24-02-2021 08:42

Yalıkavak’ta 3. Marina  yapmak için  bugün ÇED toplantısı düzenlenecek

Yalıkavak Mahallesi Gökçebel Mevkii’nde United Bodrum Turizm A.Ş. tarafından yapılması planlanan Gökçebel Yatt Limanı ve Otel Projesi için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ÇED toplantısı düzenlenecek. Toplantının 24 Şubat 2021 tarihinde saat 10.00’da Yalıkavak Mahallesi Kayacık Caddesi’ndeki Mehmet Bayzıt Çok Amaçlı Salonu’nda düzenleneceğini belirten mahalle muhtarı Ali Çınar yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

YALIKAVAK 3 MARİNAYI KALDIRIR MI?

 

“Mahallemize yapılması istenilen 3.Marina projesi için ÇED raporu Muhtarlığımızda askıya çıkmıştır.24.02.2021 tarihinde Yalıkavak Mehmet Bayzit çok amaçlı kültür salonunda toplantı yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir. Yalıkavak bir değil,iki değil üçüncü marina projesini kaldırır mı bilmiyorum.Öncelikle bizim altyapıya, yollara ve son günlerde yaşadığımız elektrik kesintilerinin yenilenerek güçlü bir elektrik projesine ihtiyacımız var diye düşünüyorum.Sağlıklı Hafta sonları dilerim.Yalıkavak Muhtarlığı” dedi.

 

2. MARİNA ÇED TOPLANTISINI ÇEVRECİLER YAPTIRMAMIŞTI

 

Yalıkavak Mahallesi’nde Akdeniz foklarının barınma yavrulama ve yaşama alanı olan Tilkicik Koyu’nda Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm ve İnşaat Yatırım A.Ş. tarafından yapılması planlanan “Kızılada Yat Limanı ve Otel Projesi ile ilgili 12 Ocak 2021 tarihinde düzenlenmek istenmiş ancak çevreciler ve Bodrumlu STK’ların sert tepkisi üzerine iptal edilmişti. 

 

https://anterhaber.com/yalikavak-ta-marina-otel-ced-toplantisinda-korsan-imza-gerginligi/10046/




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI