Bugun...



Yalıkavak denizde feci ölüm. İskelenin altındaki aydınlatmaları tamir için denize girdi

Bodrum'da bir restorana ait iskelenin altında bulunan aydınlatma lambalarını tamir etmek için denize giren elektrik teknisyeni elektrik akımına kapılarak olay yerinde yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2021 21:02

Yalıkavak denizde feci ölüm. İskelenin altındaki aydınlatmaları tamir için denize girdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Gerişaltı Mevkii Karataş Caddesi’ndeki bir balık restoranın iskelesinin altındaki aydınlatma lambalarını tamir etmek için elinde elektrik malzemeleri ile birlikte beline kadar denize giren evli ve 4 çocuk babası 47 yaşındaki Mehmet Nalbant’ın birde “Çarpıldım kurtarın beni” diyerek yardım istediği belirtildi. Restoran çalışanlarının elektrik şalterini kapatarak ambulans ve polisten yardım istemesinin ardından, olay yerine gelen sağlık ekipleri Nalbant’ı denizden çıkardı.

Yalıkavak Mahallesi’nde Rusların işletti bir otelde elektrik teknisyeni olarak çalışan Mehmet K. yardım amaçlı restorana gittiği belirtildi. Mehmet Nalbant’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı, 4 personelin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI