Bugun...



Vandallar bu kez Yalıkavak’ta ağaçları katlettiler

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin Benjamin ağaçlarını testere ile kesmeleri görenleri isyan ettirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 23:35:34 Tarih: 11-01-2021 22:56

Vandallar bu kez Yalıkavak’ta ağaçları katlettiler

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi Aratepe Mevkii'ndeki Cumhuriyet Caddesi’ndeki Şehit Tahsin Barutçu Çeşmesi yanındaki Benjamin ağaçlarının kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından testere ile vahşice katledilmesi birçok kişinin sert tepkisine neden oldu. Yalıkavak Mahalle Muhtarı Ali Çınar yaptığı açıklamada “Biz yeşili yaşatalım diye uğraşırken birileri yok etmeye çalışıyor. Yalıkavak Mahallesi Cumhuriyet caddesinde sokağa çıkma yasağı olduğu halde dün gece yarısı ağaçlarımız testereyle vahşice katledilmiş.Bunu yapanları biran önce bulup cezalarını çekmeleri için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

VANDALLAR TORBA’DAN SONRA YALIKAVAKTAYDI, YARIN BAŞKA YERDE OLACAKLAR

 

Bodrum’da yaşayan evli ve iki çocuk annesi Emine Bakırcı (50) “Geçtiğimiz hafta Torba’da üstelik yeşil alandaki 150 yıllık zeytin ağacını iş makinaları ile parçaladılar. Kimsenin gıkı çıkmadı. Vandallar bu kez Yalıkavak’ taydı. Emlin olun yarın başka bir yerde olacaklar, ağaçlarımız, doğamız yok olurken, betona gömülürken kimsenin gıkı çıkmıyor. Önlem alması gerekenler önlem almıyor, toplum tepki göstermiyor, el birliği ile güzelim Bodrum’u yok ediyoruz. Siz yollarda çimento ve beton kamyonu kadar fidan taşıyan, kamyon araç gördünüz mü?” diye konuştu.

Belediye zabıtası fotoğraf çekip tutanak tuttu, sorumluların bulunması için çalışma başlattı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI