Bugun...



Vali Orhan Tavlı yeni yılda görevli polis memurlarını ziyaret etti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Yılbaşında görev başındaki personeli ziyaret edip, yeni yıllarını kutladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-01-2021 13:08:37 Tarih: 30-12-2020 00:46

Vali Orhan Tavlı yeni yılda görevli polis memurlarını ziyaret etti

İlk olarak Menteşe Hamdi Bey Karakolunu ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, buradaki görevli polislerin yeni yıllarını kutladı. Ardından Aydın Yol Uygulama Noktasını ziyaret eden Orhan Tavlı, görevli Polis memurlarıyla bir süre görüşerek sohbet etti, görevlerinde başarılar diledi.

 

Tavlı daha sonra, AFAD Müdürlüğünü ziyaret ederek görev başındaki personelin yeni yıllarını kutladı.

 

Daha sonra Denizli Yol Uygulama noktasını ziyaret eden Orhan Tavlı, görevli polis memurlarının yeni yılını kutlayarak yapılan uygulamalarla ilgili polis memurlarından bilgi aldı. Ardından Merkez Karakol Komutanlığını ziyaret etti ve görev başındaki Jandarma Personelinin yeni yılını kutladı.

 

112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’ i ziyaret eden Tavlı, çalışan personelin yeni yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

         

Daha sonrasında Menteşe Devlet Hastanesini ziyaret eden Tavlı, burada tedavisi devam etmekte olan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, özverili çalışmalarda bulunan hastane personelinin de yeni yılını kutladı.

 

Son olarak İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret eden Tavlı, İtfaiye çalışanlarıyla bir süre sohbet ederek, personele çalışmalarında başarılar diledi. 

 

Ziyaretleri sırasından Orhan Tavlı’ ya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Emre Alay eşlik etti.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI