Bugun...



Usta oyuncu Oya Başar’a sahnede kedi sürprizi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam Plastik Oyunlar isimli komedi oyununu sahneye koyan usta oyuncu Oya Başar ve sanatçı arkadaşı oyun sırasında kedi sürprizi yaşadı.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-03-2023 11:27:50 Tarih: 14-03-2023 06:14

Usta oyuncu Oya Başar’a sahnede kedi sürprizi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Herodot Kültür Merkezi’nde Plastik Aşıklar isimli komedi oyununu sanatçı arkadaşı Ebru Kural ile birlikte sahneye koyan usta sanatçı Oya Başar’a Bodrumlu sanatseverlerin ilgisi büyük oldu. Oya Başar ve Ebru Kural yaptıkları espiriler ve oyun gücüyle izleyenleri kahkahaya boğduğu oyunda sahnenin bir köşesinden giren ve uzun süre sahnede gezinen sokak kedisi Mirna sanatseverlerin ve iki oyncunun ilgi odağı oldu.

Mirva isimli kedi Oya Başar ile Ebru Kural'ın arasında dolaştı, sahnedeki koltuk ve mutfak tezgahı üzerinde gezindi, adeta 3. Bir oyuncu gibi sahnede yer aldı. Başar ve Kural ise hiç istiflerini bozmadan Mirva’yıda oyundan biriymiş gibi görüp oyunlarını sürdürdüler. Bodrumlu sanatseverlerden Ezgi Sağlamoğlu  “Oya Başar ve Ebru Kural’ı kahkahalarla izlerken birde sahneye kedi girdi, kedi sanki 3. Oyuncuymuş gibi iki oyuncunun arasında dolaşırken, onlarda hiç istiflerini bozmadan sanki oyunun bir dekoru veya oyuncusu gibi rahat hareket ettiler, kedide 10-15 dakika sahnede gezindi, oyuncuların arasında dolaşdı, ardından sahneye çıktığı gibi terk etti gitti, ilginç görüntüler ortaya çıktı” diye konuştu.

Oya Başar ve Ebru Kural oyun sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI