Bugun...



Uraz ve Karya son yolculuğuna uğurlandı, göz yaşları sel oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde evlerinde yapılan haşere ilaçlamasından sonra yaşamlarını yitiren Uraz Sandık ve Karya sandık’ın cenazeleri bugün göz yaşları içerisinden toprağa verildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-05-2023 19:01:42 Tarih: 21-05-2023 18:38

Uraz ve Karya son yolculuğuna uğurlandı, göz yaşları sel oldu

Uraz Sandık ve Karya Sandık’ın cenazeleri akşam saatlerinde yaşadıkları Şarlak Sokak’Taki evlerinin önünü getirildi. Anne İnci Sandık ve Baba Alp Sandık ile akrabaları ve Bodrumluların katıldığı ve evin önünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Sandık ailesinin yakınları  büyük üzüntü yaşadı. EVin önünde dualar okundu. Baba Sandık cenazelerin üzerine dayanarak güçlü ayakta dururken, anneyi yakınları güçlükle teselli etti.

Cenazeleri daha sonra camiye getireln Sandık kardeşler Ortakent Köyiçi Mezarlığı’nda kılınan ikindi namazının ardından ORtakent Mezarlığı’da toprağa verildi. Cenaze törenine Belediye Başkanı AHmet Aras'ta katıldı.

Mahalle sakinleri evin bir hata içerisinde iki kez ilaçlandığını iddia ederken ilaçlandırmayı yapan işçini gözaltna alındığı ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI