Bugun...



Uraz ve Karya bebeklerin ölümü ile ilgili soruşturmada işletme sahibi tutuklandı

ORtakent'te iki gün önce sabaha karşı zehirlenme şüphesi ile anneleri ile birlikte hastaneye kaldırılan ve yaşamlarını yitiren Karya ve Uraz Sandık bebekler dün akşam toprağa verilirken polisin olayla ilgili geniş soruşturma başlattığı öğrenildi. Aile ise gelecek kati otopsi sonucu ilaçlamayı yapan işletmeye yönelik hukuki sürçeç başlatılabileceği iddia edildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-05-2023 15:49:50 Tarih: 22-05-2023 15:24

Uraz ve Karya bebeklerin ölümü ile ilgili soruşturmada işletme sahibi tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi Şarlak Sokak’ta yaşayan Büyükşehir Belediyesi personeli Alp Sandık’ın eşi İnci Sandık ve çocukları 6 aylık URaz Sandık, 6 yaşındaki Karya Sandık ve 10 yaşındaki Taha Sandık iki gün önce sabaha karşı zehirlenme şüphesi ile ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılmışlardı.

TAHA TABURCU OLDU

Anne inci Sandık dün taburcu olup çocuklarının cenaze törenine katılırken, Taha Sandık ‘ta bugün taburcu oldu.

URaz bebek kaldırıldığı gün, Karya Sandık ise dün sahla karşı yaşamlarını yitirmiş dün akşam saatlerinde evlerinin önünde düzenlenen cenaze törenin ardından ORtakent Mezarlığı’nda toprağa verilmişler göz yaşlar sel olmuştu.

 

 

OLAY YERİ İNCELEM EKİPLERİ EVDE İNCELEME YAPTI

Olayın ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Bürosu zehirlenmenin yaşandığı odalardan numen alarak soruşturmayı genişlettiği ilaçlama işletmesinin bir hata içerisinde 2 kez evde ilaçlama yaptığı belirtilirken gözaltına alınan ilaçlamayı yapan kişinin ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Eve yapılan ilaçlamada Mytic isimli ilacın kullanıldığı belirlendi.

 

 

KESİN OTOPSİ SONUCUNU BEKLİYORUZ

Sandık ailesinin yakınları ise konunun ciddi bir sağlık ve emniyetsizlik durumu olduğunu belirten Sandık ailesin akrabası iş insanı Aydın Öncel“Şuanda acımız çok büyük, hal olayın şokundan kurtulamadık, içimiz kan ağlıyor. Böyle bir eve yapılan ilaçlamada evde yaşayanlar ciddi şekilde uyarılmalı ve sağlık açısından gerekli önlemler alınmalıydı. Kesin otopsi sonuçlarını bekliyoruz. Zaten savcılık ve poliste soruşturmayı sürdürüyor” dediler.

 

İŞLETME SAHİBİ TUTUKLANDI

Bodrum’da iki çocuğun ölüme neden olduğu iddia edilen ilaçlama işletmesi sahibinin bugün çıkarıldığı adliyede  taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.i. 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI