Bugun...



Ünlü turizmci Hüseyin Baraner Memleket Partisi’nden istifa etti

Memleket partisi kurucularından ve turizmin duayenlerinden Hüseyin Baraner partiden istifa ettiğini açıkladı. Baraner “ Kurucusu olduğum Memleket Partisi’nden istifa ediyorum. Halkımızın büyük çoğunluğu perişan durumda. Güçlü ve tutarlı muhalefet şart Muhalefet partilerinin kurduğu İttifak tüm yurtseverler tarafından desteklenmelidir” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 22-06-2022 12:18

Ünlü turizmci Hüseyin Baraner Memleket Partisi’nden istifa etti

Baraner anterhaber’e  açıklamalarda bulundu. Attığı Tweet’te Memleketin kaybedecek bir saniyesi kalmadı, dedi vekilince’yi etiketledi. Genel Başkanlığı’nı muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi’nin kurucularından ünlü turizmci Hüseyin Baraner’de bugün istifa ettiğini açıkladı. Partisinden istifa ettiğini belirten ve anterhaber’e açıklamalarda bulunan Baraner “65 yaşındayım. Tam 45 yıllık turizmciyim, Türkiye’yi her geçen yıl kuyunun dibine çektiler. Siyasete ulusal ve uluslar arası birikimi ülkem adına değerlendirmek yardımcı olmak amacıyla girdim. Ama olmadı, yürümedi. Partimden istifa ediyorum. Bu ülke çok kötü ve ekonomik açıdan kaosun hakim olduğu bir dönemden geçiyor. Bu gidişle ülkemizi hiç iyi günler beklemiyor. Bu nedenle çok güçlü modern, çağdaş, sağduyulu halkının yanında olan bir ittifak ile bu kaos ortamı aşılabilir” diye konuştu.

 

 

YARARLI OLABİLECEĞİM BİR PARTİ OLURSA NEDEN OLMASIN

Türkiye’nin kaybedecek bir dakikasının bile olmadığını belirten Baraner “Artık sen ben dönemi bitti, kimse tek başına mücadele edemez, güçlü bir ittifak ile ülkemizi uçurumun dibinden çıkartabiliriz. O nedenle topluma daha iyi bir gelecek vaad edecek her parti veya oluşumun içerisinde olurum. Zaman bölünme, parçalanma, ayrışma zamanı değil aksine ne olursa olsun ülkesini seven Atatürkçü, demokratik Cumhuriyet aşığı insanların bir araya gelme zamanı, bu nedenle siyasi geleceğimi önünüzdeki günlerde belirleyeceğim” diye konuştu.

 

MEMLEKETİN KAYBEDECEK BİR GÜNÜ KALMADI, VEKİL İNCE’Yİ ETİKETLEDİ

Baraner ayrıca kendisine ait soyla medyadan istifasını şu sözlerle duyurdu.”Memleketin kaybedecek bir günü dahi kalmadı. Halkımızın büyük  çoğunluğu perişan durumda. Güçlü ve tutarlı muhalefet şart Muhalefet partilerinin kurduğu İttifak tüm yurtseverler tarafından desteklenmelidir” diyerek vekil ince’ yi etiketledi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI