Bugun...



Ünlü Avukat Mine Howie'nin evinde yangın çıktı, ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve ünlülerin avukatı olarak bilinen Avukat mine Howie’nin evinde bu akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangını söndürmek isteyen Howie yaralanırken üç katlı evin yarısı tamamen kül oldu. Howie hastaneye kaldırıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-02-2021 00:16:56 Tarih: 01-02-2021 00:02

Ünlü Avukat Mine Howie'nin evinde yangın çıktı, ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve ünlülerin avukatı olarak bilinen 63 yaşındaki Mine Howie’nin Yeniköy mahallesi Turgutreis Caddesi’ndeki üç katlı villasında bugün akşam saatlerinde yangın çıktı.

 

 

ALEVLERE MÜDAHALE EDERKEN YARALANDI

 

Şömineden sıçrayan alevlerin halı ve koltukları tutuşturması ile başlayan yangına müdahale eden Mine Howie yaralanırken komşuların çağırdığı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 arazözün müdahale ettiği yangın sonrası üç katlı villanını büyük bölümü yandı.

 

 

ALEVLER BİRDEN EVİ SARDI

 

Elinden ve bacaklarından yaralanan Howie ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken Howie yaptığı açıklamada “Şömine yanıyordu, üst kata çıkmıştım, duman ve kokunun geldiğini fark ettiğimde hemen salona indim ancak eşyaların önemli bölümü tutuşmuştu, müdahale ettim ama alevler gittikçe büyüdü, kendimi sokağa zor attım. Canımı kurtardığıma şükrediyorum hala şok içerisindeyim” diye konuştu.

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI