Bugun...



"Umudum Var Çünkü" yarışması sonuçlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Osman Hamdi Bey’in doğum günü olan 30 Aralık anısına düzenlediği “Umudum Var Çünkü…” konulu resim yarışmasında ortaokul kategorisinde birinciliği Alkım Hakanoğlu, Lise Kategorisinde Rabia Çoban, Üniversite Kategorisinde ise Yunus Arslan kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 30-01-2021 14:55


Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Osman Hamdi Bey’in doğum günü olan 30 Aralık anısına düzenlediği ve Ortaokul (5-6-7-8. Sınıflar), Lise (9-10-11-12. Sınıflar), Üniversite ve Yetişkinler (18 yaş üstü) dönemindeki kişilerin katıldığı ‘Umudum Var Çünkü…’ konulu resim yarışması sonuçlandı. Yapılan değerlendirmeler neticesinde Ortaokul kategorisinde birinciliği Alkım Hakanoğlu, Lise Kategorisinde Rabia Çoban, Üniversite kategorisinde ise Yunus Arslan kazandı.

 

Yarışmanın değerlendirme kurulunda ise MSKÜ Öğretim Üyesi Doç. A. Cem Özal, MSKÜ Öğretim Üyesi Dr. İnci Bulut Kılıç, MSKÜ Öğretim Üyesi Arş. Gr. Dr. Ayça Sesigür, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdür Vekili Necati Gümüş ve Resim Öğretmeni Mehmet Deveci bulundu.

 

 

Yarışmayı kazanan kişilerin elektronik ortamda gönderdikleri eserlerin asıllarını posta yolu ile şartnameye uygun olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Menteşe-Muğla adresine ulaştırmaları gerekiyor. Ayrıca yarışmayı kazanan eser sahiplerinin ödüllerini alabilmeleri için 0252 212 26 14 numaralı telefondan 15 Şubat 2021 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Ödüllü resim yarışmasında birincilere 1000 TL, ikincilere 750 TL, üçüncülere ise 500 TL ödül verilecek.

 

Yarışmada diğer sonuçlar ise şu şekilde

 

Ortaokul kategorisinde ikinciliği Melis Ece Bozkurt, üçüncülüğü Elisa Bozkurt, Lise kategorisinde ikinciliği Reyda Güneş Hatioğlu, üçüncülüğü İrem Kayar, Üniversite kategorisinde ise ikinciliği Gözde Arık Kazanırken, diğer kategorilerde ödüle değer eser görülmedi.




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI