Bugun...



Uluslararası optimist yarışları ödül töreni ile sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen BİOR (Bodrum International Optimist Regatta) optimist yarışları dün akşam düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Dereceye giren ilk üç sporcuya madalyaları verildi.

facebook-paylas
Tarih: 19-10-2021 12:42

Uluslararası optimist yarışları ödül töreni ile sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki İçmeler Mevkii’nde Türkiye Yelken Federasyonu ve Bodrum Belediyesi işbirliğinde, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilen BİOR (Bodrum International Optimist Regatta) Optimist Yarışmaları’na 16 ülkeden 286 sporcu katıldı. 5 gün süren yarışmaların sonucunda 4-14 Temmuz 2022 tarihlerinde Bodrum’da düzenlenecek olan Optimist Dünya Şampiyonası’na katılacak milli takım aday kadrosununda belirlendiği yarışmaların ardından ilk üç dereceye giren sporculara düzenlenen törende madalyaları verildi. Yarışmalarda genel klasmanda Ukrayna'dan Sviatoslav Madonich birinci, Ukrayna’dan Danyil Mykhailichenco ikinci, Weka Bhanubandh üçüncülüğü elde etti.

Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Aras ödül töreninde sporculara madalyalarını verdi. Aras ‘’BİOR yarışlarının hemen akabinde 33. The Bodrum Cup’ı başlatıyoruz. 2023 yılında da Dünya Dragon Şampiyonasına ev sahipliği yapacağız. Bu uluslararası organizasyona destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yelken Federasyonu, BODER ve diğer kuruluşlar ile belediye çalışanlarımıza ve tabi ki Bodrumspor Yelken Kulübü Sorumlusu ile antrenörlerine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI